Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Uppgifter: Sophie Turner och Joe Jonas väntar andra barnet

15 feb, 2022 
AvElin Jonsson
Är Sophie Turner gravid? Efter bilden med maken Joe Jonas spekulerar medierna fritt.
I juli 2020 fick kändisparet Sophie Turner och Joe Jonas sitt första barn – dottern Willa.
Och nu misstänker flera att storken är på väg till makarna för en andra gång!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Sophie Turner och Joe Jonas kärlekssagaBrand logo
TV: Sophie Turner och Joe Jonas kärlekssaga

Sophie Turner, 25, har redan skapat sig en imponerande meritlista. Utöver att ha blivit världskänd för sin roll som Sansa Stark i HBO-succén Game of thrones så har hon även hunnit klämma in roller i andra storfilmer som bland andra X-Men, Barely Lethal och Josie.

Sophie Turner har även funnit kärleken i popstjärnan från bandet Jonas Brothers, Joe Jonas, 32, och blivit mamma till dottern Willa Jones som fyller två nu i juli.

sophie turner och joe jonas i new york
Turturduvorna ute på tur i New York hösten 2021.

Väntar Sophie Tuner och Joe Jonas en pandemibebis?

Och nu cirkulerar uppgifter om att kändisparet väntar på baby nummer två, detta efter att Sophie Turner fastnat på bild där hon visar magen i magtröja. Det var under Alla hjärtans dag som Turner tillsammans med maken Joe Jonas och ettåriga dottern Willa var ute på en härlig promenad som gravidryktet tog fart. På flera av bilderna ser vi hur hon klappar sin mage vilket nu gör att många amerikanska medier slår fast att ”Sophie Turner slår gnistor på gravidryktet.”

Annons

Varken Sophie Turner eller maken Joe Jonas har kommenterat uppgifterna om den eventuella graviditeten som nu florerar fritt bland rubrikerna.

Men nyhetssajten Daily Mail visar nytagna bilderna här!

sophie turner i tight grön klänning som visar konturer från magen, bakom ser vi joe jonas i röd keps.
Ett par dagar innan Alla hjärtans dag-promenaden där magen visas upp i magtröja såg vi paret lämna en lyxig lunch tillsammans i LA.

Sophie Turner och Joe Jonas första möte

Sophie och Joe träffades 2016 när han turnerade med Jonas Brothers i Storbritannien. Det var efter att Sophie Turner fått höra från flera håll att hon skulle klicka med popartisten som hon till slut gav popsnöret en chans.

De möttes upp på en bar i Camden, London, där Sophie Turner vid tidpunkten bodde med sina vänner. Det visade sig att deras gemensamma bekanta hade rätt – de klickade direkt och hon hängde med på turnén. Sedan dess har de varit oskiljaktiga och mycket har hänt för paret.

Annons
sophie turner och kärleken joe jonas låter sig plåtas under modeveckan i paris för fyra år sedan.
Under första mötet 2016 föll de pladask för varandra, året efter var de förlovade och nu undrar många om baby number two är på gång!
Här ser vi paret 2018 under under modeveckan i Paris, i samband med Louis Vuittons modevisning.

Hemliga bröllopet x två 2019

Våren 2019 gick de och gifte sig under hemliga förhållanden i ett kapell beläget i Las Vegas efter en Jonas Brothers-konsert på Billboard Music Awards. De vigdes av en Elvis Presley-imitatör och det var bara några få gäster på plats när de sade ja till varandra. Men i juni senare samma år valde de att ställe till med en större fest för att göra äktenskapet officiellt inför vänner och familj vid ett vackert slott i Frankrike.

– Vi båda har tillbringat mycket tid i Frankrike, plus att det råkar vara en av världens mest romantiska platser, sa Joe Jonas i en intervju med Dr. Phil i samband med bröllopsfesten.

Foto: TT/Instagram

Se också: Kändiskvinnor med kortare pojkvännerBrand logo
Se också: Kändiskvinnor med kortare pojkvänner

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons