22 heta kändispar för 10 år sedan

Några av de hetaste kändisparen

Dessa var de hetaste kändisparen för tio år sedan. De gjorde sedan slut och vi har med tiden glömt bort att de en gång var tillsammans.
31 december, 2021
TV: 6 kändisar som är goda vänner med sina ex
1:12

Efter reklamen: TV: 6 kändisar som är goda vänner med sina ex

(1:12)

Slå på ljud

Kommer du ihåg dessa? Kändisparen som var riktigt populära för tio år sedan men som nu har gjort slut. Vi listar de 22 hetaste paren för tio år sedan.

1. Stacy Keibler och George Clooney

Stacy Keibler och George Clooney
Broadimage/REX

Stacy Keibler och George Clooney blev tillsammans år 2011 och verkade vara ett starkt par men två år senare, år 2013, tog det slut.

2. Avril Lavigne och Brody Jenner

Avril Lavinge och Brody Jenner offentliggjorde deras relation tidigt 2010, några månader efter att Avril Lavigne skickade in skilsmässoansökan från hennes tidigare förhållande med Deryck Whibley. Paret sågs ofta på röda mattan och andra tillfällen, de tatuerade till och med in varandras namn. Två år sedan tog det dock slut för paret.

3. Zoë Kravitz och Penn Badgley

Zoë Kravitz och Penn Badgley lyckades hålla relationen relativt privat under åren de dejtade. Orsaken till att relationen inte höll sägs vara att de valde att fokusera på deras karriärer men att de skildes åt som vänner.

4. Ashley Greene och Joe Jonas

Ashley Greene och Joe Jonas dejtade i ungefär ett år innan de gick skilda vägar. Anledningen sägs vara att de inte fick ihop tiden då de båda hade ett fullt schema.

5. Ryan Seacrest och Julianne Hough

Det var genom jobbet som Ryan Seacrest och Julianne Hough träffades. Det var dock till en förvåning för många, delvis på grund av åldersskillnaden mellan dem. De var tillsammans mellan 2010 och 2013.

6. Nina Dobrev och Ian Somerhalder

Tre år varade relationen mellan Nina Dobrev och Ian Somerhalder. Det träffades genom inspelningen av serien The Vampire Diaries.

7. Blake Lively och Leonardo Dicaprio

Blake Lively och Leonardo Dicaprio dejtade under några månader och även om det var under en kort period så var den fylld med roliga äventyr.

8. Kristen Stewart och Robert Pattinson

Det var under 2009 som Kristen Stewart och Robert Pattinson började dejta. Detta i samband med inspelningen av Twilight . Relationen varade i fyra år.

9. Cameron Diaz och Alex Rodriguez

År 2010 dejtade Cameron Diaz och Alex Rodriguez. De lyckades hålla deras relation relativt privat, speciellt med tanke på deras kändisskap.

10. Cristiano Ronaldo och Irina Shayk

Cristiano Ronaldo och Irina Shayk var ett väldigt populärt par, relation varade i fem år och anledningen till varför det tog slut är fortfarande okänd.

11. Russell Brand och Katy Perry

De träffades första gången under MTV VMA´s år 2008. Året därefter gick de ut med att de dejtade och bara tre månader senare, förlovade de sig. Katy Perry och Russell Brand gifte sig 2010 men 14 månader senare, skickade de in skilsmässopapper .

12. Chord overstreet och emma roberts

Chord Overstreet och Emma Roberts började dejta 2011 och var tillsammans i två omgångar innan de gjorde slut.

13.Ryan Phillippe och Amanda seyfried

Ryan Phillippe och Amanda Seyfried dejtade i några månader men avlutade relationen som vänner.

14. Lewis hamilton och nicole scherzinger

Paret dejtade till och från under åren 2007 och 2015.

15. Kris humphries och kim kardashian

Kim Kardashian och Kris Humphries var gifte i 72 dagar innan de skiljde sig. Kim Kardashian har senare i intervjuer sagt att hon innan bröllopet, hade kalla fötter och att hon är skyldig honom en ursäkt för hur relationen avslutades.

16. Josh Duhamel och Fergie

Under åtta år var paret gifta och fick en son tillsammans.

17. Selena gomez och justin bieber

Popstjärnorna blev ett par 2011 och var ett väldigt populärt par, både av media och deras fans. År 2013 gjorde de slut. Därefter följde en tid där paret dejtade till och från.

18. Dev Patel och frieda pinto

De träffades under en inspelning år 2007. Totalt var de tillsammans 5,5 år.

19. Andrew garfield och emma stone

Även Emma Stone och Andrew Garfield träffades på en filminspelning och var tillsammans i cirka fem år.

20. Mariah carey och nick cannon

Ett av branchens mest populära par var dessa, Mariah Carey och Nick Cannon. De var gifta i åtta år.

21. Taylor lautner och lily collins

De var väldigt hemlighetsfulla kring deras relation men Taylor Lautner och Lily Collins träffades genom jobbet och till media sa de alltid fina saker om varandra.

22. Jennifer Lopez och casper smart

Paret träffades under inspelning av en musikvideo och klickade direkt. Det skiljer 18 år mellan dem vilket gjorde att det tyvärr inte fungerade.

Foto: TT

Se också: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera år
1:13

Efter reklamen: Se också: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera år

(1:13)

Slå på ljud