Netflix julfilm The Princess Switch får en uppföljare

08 okt, 2020 
AvNina Nyström
The Princess Switch
Glädjande nyheter för alla julälskare! Succéfilmen från 2018 får en uppföljare (i år!) och Vanessa Hudgens spelar TRE av rollerna.
Annons

När A Christmas Prince intog Netflix 2017 inleddes en ny era för streamingen, där julproduktioner blev en viktig del av utbudet.

Året efter bjöd inte bara på en uppföljare till succén, utan också på ett riktigt smörgåsbord av juligheter. Och av alla filmer och serien som lanserades var Vanessa Hudgens The Princess Switch den största succén.

En romcom i kunglig miljö i juletider – vad gillar man inte liksom?

Att det kommer en uppföljare är därför inte särskilt förvånande – men peppen är lika stor för det!

Minns du första filmen?

I den första filmen spelade Hudgens konditorn Stacy DeNovo som hänger med sin bästa vän Kevin när han ska delta i en baktävling i kungariket Belgravia. Där träffar hon Lady Margaret Delcourt, Hertiginna av Montenaro, som råkar vara en exakt kopia av henne själv. (Även hon spelad av Hudgens).

Eftersom båda två letar efter lite spänning i livet, bestämmer de sig (inte helt otippat för det här temat) för att låtsas vara varandra ett tag – och råkar självklart trassla sig in i varandras liv lite för mycket. Vi vill inte spoila, med det slutar lyckligt. (Det är ju en julfilm.)

Annons

Vad handlar The Princess Switch: Switched Again om?

I den nya filmen är Hudgens tillbaka som inte bara Margaret och Stacy – utan även Margarets festglada kusin Fiona, som också dras in i Margaret och Stacys påhitt och kärleksliv. En lättsmält romcom i julig miljö – som en mjuk, varm filt en mörk decemberkväll.

När kommer The Princess Switch 2 på Netflix?

Glädjande för alla julälskare släpps filmen redan den 19 november.

Då kommer The Princess Switch 3

Och – Netflix har även avslöjat att The Princess Switch 3 är planerad för julen 2021.

Foto: Netflix

Källa: Elite Daily

LÄS MER:

Annons