Emma Roberts i nya julfilmen Holidate på Netflix

30 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
EMMA ROBERTS I NYA JULFILMEN HOLIDATE PÅ NETFLIX
Längtar du redan till julen? Lite...? I så fall finns det snart en ny julfilm att sätta tänderna i. I oktober har Holidate premiär på Netflix!
Annons
Våra topp 5 teckande Disneyfavoriter
Våra topp 5 teckande Disneyfavoriter

Vi alla känner någon som rotar fram lådan med pynt och börjar julpynta månader innan första advent. Någon som gladeligen köper hem flera flaskor julmust redan när den kommer ut i butik i september. Och julmusiken, ska vi prata om julmusiken, som helt plötsligt byts ut mot all annan musik – alldeles för tidigt.

Men kan vi ens klaga på det? Julen är ju ändå julen, och att längta dit är fullt förståeligt. Och är man en av dem som vill nalla på julen i förväg, så finns det snart en ny julfilm på Netflix att sätta tänderna i.

Det handlar den nya julfilmen Holidate om

Holidate är en julfilm och en romantisk komedi i ett! I filmen får vi följa de två singlarna Sloane och Jackson, som spelas av Emma Roberts och Luke Bracey, som försöker lista ut hur de ska slippa känna sig som det tredje hjulet (eller femte eller sjunde hjulet) när familjen samlas under julen. Så därför kommer de på en deal ihop – de ställer upp som varandras plus en. Men hur bra det än må låta på pappret så blir det, inte helt oväntat, inte som någon av dem tänkt sig.

Annons

Då har Holidate premiär på Netflix

Den 28 oktober har filmen premiär på Netflix, men redan nu går det att kika på trailern.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons