Mariah Carey gör en ny, helt magisk tv-julshow 2020

02 sep, 2020 
AvNina Nyström
Mariah Carey
Julens drottning gör en ny, spektakulär julshow. Här är allt vi vet om Mariah Careys Magical Christmas Special och var och när den sänds.
Annons

Mariah Carey är julens okrönta drottning och 25 år efter att hon förändrade julfirandet för alltid med All I Want For Christmas Is You, är hon mer aktuell än på länge. Förra året intog den gamla juldängan för allra första gången den eftertraktade förstaplatsen på Billboard-listan i december (även om den varit uppe och nosat i närheten tidigare).

Nu är det dessutom klart att Mariah Carey firar 25-årsjubileumet med att ge folket en ny julfavorit. Visst har hon satt upp julshower tidigare år, men den här uppsättningen utlovas vara något helt annat än vad hon tidigare bjudit på.

Allt vi vet om Mariah Careys Magical Christmas Special

I julspecialen kommer hon att genom dans, musik och animation leverera en universell berättelse om gemenskap. Till sin hjälp kommer hon att ha en rad än så länge hemliga gästartister och överraskningsgäster.

Förutom julshower har hon de senaste åren dessutom gjort bland annat två julfilmer, en julig Youtube-special och en bakom kulisserna-dokumentär om hur All I Want For Christmas Is You skapades.

Annons

I slutet av september utkommer dessutom Mariah Careys memoarer: The Meaning of Mariah Carey. Veckan efter det släpper hon  även ett nytt album, som går under namnet The Rarities och innehåller ej tidigare utgivna låtar från hela hennes långa karriär. Många av låtarna har en speciell personlig mening för henne, historier som också kommer att berättas i memoarerna.

Var och när sänds Mariah Careys julshow 2020?

Programmet kommer ha svensk premiär på Apple TV+ någon gång under julen 2020, exakt datum är ännu inte satt.

Visst fick du lite feeling nu? Kolla in 2019 års version av All I Want For Christmas Is You här så länge!

Källa: Elite Daily

Foto: TT

LÄS MER:

Annons