Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Mindy Kaling har fått sitt andra barn efter en hemlig graviditet

09 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Mindy Kaling är nu mamma till två! Under gårdagen avslöjade hon att hon fått en liten son, efter att ha hållit hela graviditeten hemlig.
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Mindy Kaling har välkomnat ett nytt tillskott till familjen! Mindy, som har dottern Kathrine ”Kit” Kaling sedan tidigare, har nu blivit mamma för andra gången. Det avslöjade hon när hon gästade The Late Show With Stephen Colbert under gårdagen.

– Jag har något som jag sällan har nu för tiden, goda nyheter, så om du inte har något emot det så delar jag med mig av något som jag tror att publiken kommer att bli glada över att få reda på, något ingen vet om, säger programledaren Stephen Colbert när babynyheten avslöjas i programmet.

– Ja, jag berättar nu för första gången. Det känns så konstigt. Det här är nyheter för många, det är sant!

Hon fick en lite son, som faktiskt kom för över en månad sedan, den 3 september. I programmet berättar hon också om den lilles namn.

– Han heter Spencer. Jag glömde nästan bort det mest viktiga! tillägger Mindy Kaling.

Höll graviditeten hemlig

Att hålla graviditeten under radarn var inte svårt för skådespelaren, och hon är inte den enda i kändisvärlden som lyckats hemlighålla sin graviditet under rådande pandemi. Och att hålla sitt privatliv undan strålkastarna är inget Mindy är ovan vid. Skådespelaren visar exempelvis aldrig sin dotter för offentligheten. Hittills har vi bara fått se lilla Kit bakifrån, och aldrig hennes ansikte.

Annons

Har aldrig berättat vem den biologiska pappan är

Mindy har heller aldrig berättat vem pappan till dottern Kit är. Men det finns en speciellt person i deras liv. Förra året avslöjade Mindy att Kits gudfar är B.J Novak, hennes tidigare The Office-kollega, och också ex-pojkvän.

– B.J. är så mycket mer som familj nu än en vän. Han är gudfar åt min dotter, han kommer över en gång i veckan. Ibland kommer han över bara för att hänga med henne, sa Mindy då till E! News.

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons