Orlando Bloom avslöjar detaljer om Katy Perry och dottern Daisy

Söta dottern Daisys likhet med både mamma och pappa.

För över en månad sedan kom dottern Daisy Dove till världen, och nu avslöjar pappa Orlando Bloom att den lillas utseende både påminner om mamma Katy Perry, han själv och farmor.
08 oktober, 2020

Nu har det gått lite mer än en månad sedan dess att Katy Perry och Orlando Blooms lilla dotter Daisy Dove kom till jorden. Kändisparet väntade långt in i graviditeten med att avslöja att det lilla miraklet var på väg, och i slutet på augusti delade de med sig av glädjenyheten att bebisen var född.

Katy Perrys rädsla inför att bli mamma

För Orlando Bloom blev Daisy det andra barnet, men för Katy Perry var det första gången – och att bli mamma var något som tidigare skrämde henne:

– Jag var verkligen livrädd för tanken (…) jag visste inte hur jag någonsin skulle kunna göra det. Det är galet. Jag kan knappt ta hand om mig själv, förklarade artisten för People strax innan Daisys födsel.

Men Katy Perry berättade även att hon arbetade hårt med sina problem, och att rädslan för att bli mamma tillslut gav med sig.

– Nu är jag inte längre rädd för att bli mamma, berättade hon i intervjun och tillade att hon bland annat gick i terapi.

Detaljerna om lilla Daisy Dove

Under onsdagen gästade pappa Orlando Bloom den amerikanska talkshowen Ellen DeGeneres Show i vilken han avslöjade härliga detaljer om den lilla flickan. Daisy Dove har både drag av mamma och pappa, och även farmor Sonia.

– Det där en en söt bebis, slår programledaren Ellen DeGeneres fast under intervjun samtidigt som hon refererar till en bild som Katy Perry skickat till henne.

Ellen DeGeneres förklarar att hon känner att bebisen Daisy verkligen har sin mamma Katys ögon, och Ellen DeGeneres frågar om Orlando håller med.

– Jo ja! Men det var så himla kul, för när hon först kom ut som var jag liksom ”Åh, det är en minikopia av mig!”, förklarar han samtidigt som han lägger till:

– Men sen, så tack och lov fick Daisy Katys blåa ögon, vilket är helt perfekt!

Orlando Blooms chock över nya bebisen

Orlando Bloom som sedan tidigare har sonen Flynn tillsammans med ex-hustrun Miranda Kerr berättar även att Daisy Dove sover sig genom hela nätterna.

– Alltså, hon sover från nio på kvällen, till sex-sju på morgonen! Det är helt otroligt, en hel natt – det är en gåva, säger tvåbarnspappan som onekligen verkar haft det något tuffare med sitt första barn.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Gigi Hadids första tid som mamma

Efter bebislyckan – Katy Perry säljer sitt hus i Beverly Hills

Margaux Dietz bekräftar uppbrottet från Emil Ingemarsson