Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Miley Cyrus berättar: Därför dras jag till tjejer

20 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Miley Cyrus berättar: Därför dras jag till tjejer
I en ny intervju förklarar Miley Cyrus att hon dras mer till kvinnor. Hon slår dock fast att hon uppskattar den manliga kroppen – fast mest som konst.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Kändisar med annorlunda utbildningarBrand logo
5 Kändisar med annorlunda utbildningar

Nu öppnar Miley Cyrus upp om sin sexualitet – och i en ny intervju i Call Her Daddy podcast slår artisten fast att den kvinnliga kroppen är för henne att föredra framför den manliga.

– Tjejer är mycket hetare. Vi vet det. Alla, tror jag, kan vara överens om att man under antiken gjorde helt underbara penis-skulpturer. Men utöver det så är jag inte så intresserad, säger Miley Cyrus och fortsätter förklara att det dock finns delar av den manliga kroppen hon uppskattar – men mest som konst.

– Jag gillar formen, jag tror att det skulle se fint ut på ett bord, säger hon och menar att hon skulle kunna tänka sig att pynta sitt hem med olika typer av penis-skulpturer och fallossymboler.

Miley Cyrus blir den dominanta i sin relation med män

Miley Cyrus fortsätter fnula över varför hon egentligen föredrar att ha både romantiska och sexuella relationer med kvinnor.

– Jag känner mig mer som kvinnorna jag är med, och den rollen passar mig bättre. För när jag är med män, oftast, så blir det ofta att jag är den dominanta, säger hon och fortsätter:

Annons

– Rollen som jag får, blir liksom mer rimlig eftersom det inte kommer bli den här ”jag betalar för allt” . Typ om jag ska vara med en tjej så är jag helt med på att vara med en äkta bitch-boss som är framgångsrik.

Att Miley Cyrus har en dragning till kvinnor, är ingen nyhet. Även under sitt (på- och av-iga) förhållande med skådespelaren Liam Hemsworth gjorde hon klart att hon titulerade sig som queer.

– Jag älskar människor. Och jag älskar dem jag älskar. Jag har haft relationer med män och kvinnor. Just nu är jag sugen på penis, men okej ärligt jag är sugen på vad som helst, förklarade hon nu i december och påtalade att hon genomgick en mindre sex-torka i och med rådande pandemi. Hon fortsatte:

– Jag har dock mycket FaceTime sex, vilket är helt corona-säkert!

Det blev för mycket konflikter med Liam Hemsworth

Miley Cyrus och Liam Hemsworth, känd från The Hunger Games-filmerna, har haft ett minst sagt stormigt förhållande men efter många vändor gick de och gifte sig i hemlighet i vintern 2018. Men bara åtta månader efter bröllopet i fjol, avslöjade de att de en gång för alla valt att gå skilda vägar. I januari 2019 gick skilsmässan igenom.

Annons

– Till slut blev det för mycket konflikter... När jag kommer hem så vill jag känna mig förankrad med någon. Jag får ingenting utav drama och bråk, berättade hon i radioprogrammet SiriusXM radio show i höstas.

Efter det har Miley Cyrus bland annat haft en flört med Brody Jenners (broder till bland andra Kendall och Kylie Jenner) ex-flickvän Kaitlynn Carter för att sedan gå in i en relation med den australienska sångaren Cody Simpson. En kort relation som tog slut i mitten av augusti 2020.

Foto: TT

LÄS MER:

Miley Cyrus erkänner att hon fortfarande älskar Liam Hemsworth

Miley Cyrus ärliga ord om alkoholproblemen: ”Ett rejält misstag”

Miley Cyrus är inte längre vegan – berättar om hälsoskälen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons