Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Miley Cyrus ärliga ord om alkoholproblemen – under coronapandemin

24 nov, 2020 
AvAngelica Hedlund
AvAngelica Hedlund
Miley Cyrus
Artisten Miley Cyrus har haft problem med både alkohol och droger under åren. Sedan början av året bestämde hon sig för att bli nykter. Men nu berättar hon om hur pandemin gjorde att hon fick återfall.
”Jag vill vakna upp och vara 100 procent jag”, förklarar Miley nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så påverkar alkohol din kroppBrand logo
Så påverkar alkohol din kropp

Efter skilsmässan från Liam Hemsworth, 30, bestämde sig Miley Cyrus, 28, för att ta tag i sig själv. Under sitt äktenskap med Liam präglades en stor del av hennes liv av alkohol och droger, så efter skilsmässan valde Miley att sluta med både alkohol och andra substanser.

Det var i början av året som skilsmässan mellan kändisparet gick igenom och sedan dess har Miley stött på en del motgångar i sin nya vardag som nykterist. Hennes hem brann ner och hennes mormor gick bort. Nyligen gick hon också ut med att hon inte längre var vegan, vilket grundar sig i hälso-aspekter. Den veganska maten gjorde henne undernärd och hon kände sig inte lika skarp i hjärnan.

Trots att Miley bestämt sig för att bli nykterist var det tyvärr något som satte käppar i hjulen för henne.

Miley Cyrus om återfallet

När coronapandemin slog till så föll hon tillbaka till alkoholen och enligt Daily mail UK berättar hon att hon nu, sedan två veckor tillbaka är nykter igen.

Annons

– För att vara helt ärlig så fick jag ett återfall under pandemin, men nu är jag tillbaka till att vara nykter och jag inser nu efter två veckors nykterhet att jag bara får acceptera den tiden som varit, säger hon.

I samma intervju förklarar Miley att hon inte ville gå ut officiellt med att hon hade börjat dricka igen, men nu vet hon att hon mår som bäst när hon inte dricker.

– För mig var det ett rejält misstag för jag är inte en person som kan dricka med måtta. Men alla är ju såklart olika och jag menar inte att alla behöver bli nyktra, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att alla gör vad som är bäst för dem. Jag har inga problem med alkoholen, jag har problem med konsekvenserna. Det enda jag vill är att kunna vakna upp och vara 100 procent jag, varje dag.

Den hårda disciplinen på sig själv

Nu berättar världsstjärnan att det dock inte varit en speciellt svår utmaning för henne att bli nykter då hon har väldigt bra självkontroll.

Annons

– Det var faktiskt ganska lätt för mig, då jag har disciplin med mig själv. Jag funkar så här att när den dagen kommer som jag verkligen inte vill göra något längre så vill jag verkligen inte till 100 procent. Men ifall jag blir sugen så har jag hård disciplin på mig själv, förklarar Miley.

Ett problem som Wrecking ball-sångerskan upplever är att folk tycker att hon är tråkig för att hon inte dricker. Men nu berättar hon att hon hellre vaknar upp pigg än tar åt sig av vad andra tycker.

– Det är verkligen svårt, speciellt när folk säger att jag inte är kul att hänga med. Men jag känner bara ”hjärtat, du kan kalla mig vad du vill, men jag vet att jag är rolig”. Jag älskar verkligen att vakna upp och känna mig som mig själv. Jag vill inte vakna och känna mig helt borta, jag vill vakna upp och känna mig redo att starta dagen, säger hon.

Nu fokuserar världsstjärnan på musiken och på fredag släpps hennes sjunde album Plastic hearts.

Foto: RALL/TT

LÄS MER:

Miley Cyrus: Därför grät jag inte så mycket efter skilsmässan från Liam

Miley Cyrus har köpt ett nytt hus - kika in!

Miley Cyrus om skilsmässan från Liam Hemsworth

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons