Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Miley Cyrus om skilsmässan från Liam Hemsworth

04 sep, 2020 
AvElin Jonsson
Miley Cyrus om skilsmässan från Liam
Efter skilsmässan från Liam Hemsworth har Miley Cyrus knappt yppat ett ord om uppbrottet, fram tills nu.
– När det är slut, så är det slut och då blir personen som död för mig, och så går jag vidare, berättar hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärnaBrand logo
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärna

Artisten Miley Cyrus, 27, gifte sig med skådespelaren Liam Hemsworth, 30, känd från The Hunger Games-filmerna, i hemlighet i vintern 2018. Och när nyheten om giftermålet nådde ut till allmänheten jublade alla fans som följt parets, minst sagt, stormiga förhållande. Vändorna har nämligen varit många sedan de först föll för varandra för elva år sedan.

Först bröt de sin förlovning efter bara ett år för att dejta lite på annat håll, för att hitta tillbaka till varandra och stå stadigt igen 2016. Kärleken verkade till synes glöda mellan paret.

Men så plötsligt, bara åtta månader efter bröllopet i fjol, avslöjade de att de en gång för alla valt att gå skilda vägar. I januari gick skilsmässan igenom.

”Det fullkomligt sög”

Efter separationen har knappt någon av dem pratat om uppbrottet, men i en ny intervju avslöjar Miley nu några detaljer:

– Jag har precis genomlevt en offentlig skilsmässa vilket fullkomligt sög, säger Miley i den amerikanska video-podcasten The Joe Rogan Experience utan att nämna ex-maken vid namn och fortsätter:

Annons

– Det som sög mest handlade inte om det faktum att jag och den jag älskat plötsligt insåg att vi inte älskade varandra längre, för det är okej, det kan jag acceptera. Utan det värsta var hur allmänheten hela tiden skulle peka ut någon som skurk i dramat.

Artisten refererar till hur pressen och fansen i hennes sociala medier-kanaler agerade under skilsmässan.

– Det är helt otroligt att folk tror att det inte finns något tidspann mellan våra framträdanden i pressen, och att de då tror att man går från ena dagen till den andra. Det är liksom inte att man ena dagen är överlycklig på röda mattan, och nästa dag står och hånglar med sina vän i Italien. Det finns en massa tid där i mellan som människor bara inte ser, säger hon.

Miley Cyrus romans med Kaitlynn Carter och Cody Simpson

Hånglet hon pratar om är kyssen hon delade med Kaitlynn Carter på en semestertripp i Italien bara dagar efter avslöjandet om separationen. Kaitlynn Carter hade i samma veva även hon precis separerat från Brody Jenner, broder till bland andra Kendall och Kylie Jenner. Tjejerna dejtade och flirtade ett tag, men kort därefter började Miley istället dejta den australienska sångaren Cody Simpson, 23. Men även den relationen fick ett slut i mitten av augusti.

Annons

”Män kallar mig för häxa”

Nu för tiden väljer Miley Cyrus att lämna relationer så fort hon känner att kärleken är slut. I slutet av intervjun diskuterar Miley Cyrus hennes känsla av hur hennes ex-partners, i detta fall ex-killar, uppfattar henne.

– Män i mitt liv har tidigare berättat för mig att jag är kall. ”En kall häxa”, eftersom att jag lämnar när det är klart. När det är slut, så är det slut och då blir personen som död för mig, och så går jag vidare. Det är så jag funkar, säger hon och förtydligar:

– Det som är smärtsamt är inte relationen i sig, utan det är när man vet att man är klar, och när man håller sig kvar i relationen för att inte förlora sin trygghet. Man håller kvar och försöker, och försöker fast att det inte fungerar… När det är slut så är det slut.

I videointervjun förklarar hon även att skilsmässan från Liam Hemsworth inte berodde på otrohet.

– Jag vägra gå med på att folk säger att mitt äktenskap tog slut på grund av otrohet. Liam och jag var ett par i ett decennium, och jag älskar Liam och jag kommer alltid älska honom.

Miley Cyrus avslutar hela intervjun med att förklara att hon inte varit lyckligare än vad hon är just nu, och att hon fokuserar på att göra mer hälsosamma livsval i vardagen.

Foto: TT

LÄS MER:

Miley Cyrus har köpt ett nytt lyxhus – kika in

Miley Cyrus och Cody Simpson bekräftar – de har gjort slut

Liam Hemsworths nya romans med Gabriella Brooks

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons