Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Miley Cyrus erkänner att hon fortfarande älskar Liam Hemsworth

04 dec, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Miley Cyrus avslöjar anledningen till både snabba bröllopet och snabba skilsmässan med Liam Hemsworth.
Miley Cyrus avslöjar anledningen bakom hennes och Liam Hemsworths hastiga bröllop, som sedan slutade upp i en nästan lika hastig skilsmässa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärnaBrand logo
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärna

I en purfärsk intervju avslöjar artisten Miley Cyrus hur det kom sig att hon och ex-maken Liam Hemsworth gick och gifte sig i all hast, och hon förklarar även anledningen till att det tog slut bara ett par månader senare. Samtidigt slår hon fast att hon fortfarande älskar Liam – och att hon alltid kommer älska honom.

Gifte sig i all hast efter husbranden

För två år sedan brann dåvarande parets Malibu-villa ner till grunden, vilket lämnade Miley Cyrus helt utblottad. Det enda som fanns kvar från förr var Liam Hemsworth som hon känt sedan det att hon var 16 år gammal. Att huset brann ned med alla minnen och saker lämnade som ett stort svart hål i Miley Cyrus och hon beskriver det idag som ett trauma. Som för att sätta plåster på såren sprang därför Miley Cyrus och Liam Hemsworth rätt in i altaret för att säga ja till varandra bara sex veckor efter branden. Idag ser Miley Cyrus tillbaka på blixt-bröllopet och beskriver det som ett misstag.

Annons

– Vi hade ju varit tillsammans sedan det att jag var 16 år, vårt hus brann ner. Och vi var förlovade. Men jag vet inte om vi egentligen hade planer på att gifta oss, säger Miley Cyrus i radioprogrammet SiriusXM radio show.

Traumat efter husbranden har lämnat avtryck i Cyrus sångröst

Det var i skogsbränderna som härjade i norra Kalifornien 2018 som Miley Cyrus inte bara förlorade alla sina ägodelar, utan även flera av hennes älskade husdjur.

– När vi förlorade vårat hus i Malibu, och om du lyssnar på min röst före och efter branden så hör du att det låter olika eftersom traumat till och med påverkat min röst. Och när huset brann upp var jag i Sydafrika, så jag kunde inte komma hem och alla mina djur var fast på stranden, förklarar hon samtidigt som hon säger att Liam lyckades rädda flera av djuren men att några gick förlorade i branden.

”Jag sprang rätt in i elden”

Miley Cyrus och Liam Hemsworth som sedan tidigare haft ett långt på- och av-förhållande präglat av passion, kärlek och bråk – förlorade plötsligt allt. Men istället för att se det som en chans att börja på ny kula, valde paret att slänga sig rätt in i varandras armar.

Annons

– Jag förlorade allt. Jag hade fotografier på Elvis från första raden – jag hade fått ett par av mormor. Jag hade så mycket och plötsligt var allt borta. Alla låtar jag skrivit fanns i huset, alla fotografier som jag fått från mina föräldrar och alla mina manus. Jag förlorade allt. Och så försökte vi sätta ihop allt igen istället för att se det som ”Åh naturen gjorde något jag inte kunde göra själv – nämligen att släppa taget” så sprang jag rätt in i elden.

– Vilket är typ onormalt, flera djur gör så – rådjuret springer rätt in i den brinnande skogen och det slutar upp med att de dör. Man är attraherad av hettan, och jag är en väldigt intensiv person som inte bara vill flyta med och tänka typ ”fanns det någon mening med det här?”, förklarar hon och menar att det var därför hon höll sig kvar med Liam, och snabbt som blixten gick de och gifte sig sex veckor efter branden.

”Jag höll fast i det som fanns kvar, vilket var han och jag”

– Jag höll fast i det som fanns kvar från det där huset, vilket var han och jag. Och jag älskade verkligen honom och jag gör det än idag, det kommer jag alltid göra, säger Miley.

Annons

Men efter chockbröllopet gick det snabbt utför för ex-paret, förra sommaren bara månader efter giftermålet semestrade de båda på hela olika kontinenter. Miley sågs på romantisk resa i Italien med Brody Jenners ex Kaitlynn Carter, och dagen efter semester-bilderna kom ut i pressen annonserades ex-parets separation. Och i slutet på förra sommaren ansökte Miley Cyrus och Liam Hemsworth om skilsmässa.

– Till slut blev det för mycket konflikter... När jag kommer hem så vill jag känna mig förankrad med någon. Jag får ingenting utav drama och bråk, slår hon fast.

Foto: TT

LÄS MER:

Miley Cyrus ärliga ord om alkoholproblemen: ”Ett rejält misstag”

Miley Cyrus: Därför grät jag inte så mycket efter skilsmässan från Liam

Miley Cyrus är inte längre vegan – berättar om hälsoskälen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons