Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Meghan Markle och prins Harrys samarbete med Spotify – startar podcast

15 dec, 2020 
AvElin Jonsson
Prins Harry och Meghan Markle sadlar om – startar podcast i stort samarbete med svenska Spotify. Det här kommer den att handla om!
Prins Harry och Meghan Markle sadlar om – startar podcast i stort samarbete med svenska Spotify. Det här kommer den att handla om!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Prins Harry och Meghan Markle startar podcastBrand logo
Prins Harry och Meghan Markle startar podcast

Bara veckor efter beskedet om att Meghan Markle tidigare i somras drabbades av ett missfall, kommer nu en lite upplyftande nyhet för alla podcast-älskare, och alla Meghan Markle och prins Harry-älskare! Nu kliver Meghan Markle och prins Harry in i podd-studion, för nu har musik-tjänsten Spotify och hertigparets sprillans nya produktionsbolag skrivit ett långt kontrakt på partnerskap.

Tanken är att Archewell Audio, som bolaget nu heter, kommer skapa innehåll för Spotify-lyssnare världen över. Tanken är att vi till stor del kommer få höra Meghan Markle och prins Harry själva, men de kommer även bjuda in gäster med målet att koppla samman människor genom delade erfarenheter, berättelser och värderingar.

Tjuvlyssna på vad som komma skall redan nu

Redan nu kan man höra en trailer från hertigparet på Spotify, och hela grejen rullar igång nästa år, 2021. Men innan årets slut kommer de släppa en högtidsspecial med hertigen och hertiginnan där de kommer dela berättelser om hopp och medkänsla med inspirerande gäster för att fira in det nya året.

Annons

– Vad vi älskar med podcast är att det påminner en om att ta en paus och verkligen lyssna, att mötas utan distraktion. Med tanke på utmaningarna under 2020, så har det aldrig funnits en viktigare tid att göra det, för det är när vi hör varandra, och varandras historier, som vi påminns om hur sammanlänkade vi alla är, säger hertigen och hertiginnan av Sussex i ett gemensamt uttalande.

Foto: TT

LÄS MER:

Anledningen till Meghan Markle och prins Harrys tystnad – efter kungafamiljens kritik mot The Crown

Meghan Markles fina hyllning till andra kvinnor efter missfallet

Därför raderade Meghan Markle sina sociala medier-konton

Annons