Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Maria Montazamis dotter Sara har gift sig – bilderna från bröllopet

20 apr, 2022 
AvJessica Rådne
sara montazami och diego
Hollywoodfrun Maria Montazamis äldsta barn Sara har gift sig! På Instagram visar den stolta mamman upp bilder från sin dotters stora dag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Maria Montazami avslöjar tricket för att bli en bra mammaBrand logo
Maria Montazami avslöjar tricket för att bli en bra mamma

Sara Montazami, 31, har äntligen sagt ”I do” till sin älskade Diego som hon varit tillsammans med i fem år. Paret förlovade sig i september 2020 på en strand i Laguna Beach, Kalifornien. Diego själv har beskrivit hur han planerat frieriet noga, bland annat genom att låta designa om de cyklar som han och Sara möttes på första gången. Knepigt? Knappast, Diego är nämligen cykeldesigner!

Bröllopet hölls under påskhelgen på Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort i Mexiko. På plats var såklart brudparets familj och vänner – som postat gott om vackra bilder vilka vi nu fått ta del av.

Gifte sig i Mexiko

Saras mamma Maria Montazami har lagt upp flera bildspel på Instagram där vi får följa med bakom kulisserna.

Annons

”Vi har precis satt igång! Dags att fira Saga och Diego. Så kul att se min svenska familj samlad. Nu är det dags att möta min nya familj, Diegos!”, skrev mamma/svärmor Montazami på påskdagen.

I ett senare bildspel på Marias konto poserar Sara med brudklänning, slöja och en bukett callaliljor. Vi ser gummens marskalkar och brudens tärnor, samt Saras svärföräldrar och kusiner.

”Detta är bara början på en fantastisk bröllopshelg. Älskar min nya familj så mycket. Länge leve lyckan”, fortsatte Maria och lade till hashtagg #vivaladiva under vilken flera av gästerna postade bilder från helgen.

Svenska Hollywoodfruarnas lyckönskningar

Bland lyckönskningarna på Maria Montazamis konto syns Hollywoodfrun Gunilla Persson som skriver:

”Stort GRATTIS och lyckönskningar till brudparet och speciellt till Diego som fått en sådan fantastiskt vacker och snäll fru. Ha det så jätteroligt i Mexico.”

Isabel Adrian från Svenska Hollywoodfruar skriver ”Åh!!! Grattis” och Sara Montazami själv kommenterar ”Jättefina bilder mamsen!!! Älskar dem, tack för att du är bäst. Mest fantastiska helgen någonsin”.

Första Montazami-barnet att gifta sig

systrarna emma och hanna montazami
Sara Montazami postade en bild på sina systrar Hanna och Emma Montazami i Instagram story.

Sara är den äldsta i syskonskaran på fyra som Maria och Kamran Montazami gett liv till. Näst äldst är Hanna Montazami vars pojkvän Adam lade upp en Instagrambild under helgen med hashtagg ”Vår tur nästa”, en tydlig hint om att de står på tur att gifta sig.
Lillasyster Emma är sedan ett par tillsammans med en kille som heter Michael, och lillebror Nicolas flickvän heter Holly.

Foto: Maria Montazami Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons