Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Margaux Dietz presenterar sin nya kille Sean Canning

08 jan, 2021 
AvSaga Pettersson
Margaux Dietz bekräftar nya kärleken: Sean Canning.
Margaux Dietz presenterar nu för första gången sin nya kille Sean Canning.
”Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon”, berättar hon i ett inlägg på sin blogg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Videon kunde inte hittas

Margaux Dietz har funnit kärleken på nytt. I slutet av förra året började hon hinta om att hon börjat dejta någon ny, och för bara dagar sedan dök det upp en bild på henne och den då hemlige killen där de sitter tätt ihop. Och nu har Margaux Dietz gått ut med vem det är som hon gått och blivit kär i.

Han är Margaux Dietz nya kille Sean

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar hon vem hennes nya kille är.

”Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han”, skriver Margaux och visar en bild på honom som hon fotat på mataffären.

”Det jag kan säga är att han heter Seán, vi har suttit ihop ett tag och vi spenderar varje minut som vi kan tillsammans”, förklarar Margaux vidare.

När Margaux under gårdagskvällen presenterade vem det är hon håller kär så kraschade hennes blogg, på grund av att så många nyfikna själar ville ta del av hennes kärlekslycka.

Annons

Margaux uppbrott från Emil och jacob

I slutet av 2019 skilde hon sig från Jacob Liebermann, som hon gifte sig med samma år, och som hon har sonen Arnold, 3, med. Under sommaren 2020 presenterade hon Emil Ingemarsson som sin nya pojkvän, efter att de hängt ihop i ett par månader, men då utåt sett som vänner.

I början av oktober 2020 gick Margaux i sin podcast ut med att hon och Emil Ingemarsson valt att gå skilda vägar.

Foto: TT

LÄS MER:

Margaux Dietz första bild på nya kärleken

Margaux Dietz första ord om killen hon dejtar: ”Ni vet vem det är”

Så träffades Alice Stenlöf och pojkvännen Jireel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons