Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Margaux Dietz första bild på nya kärleken

07 jan, 2021 
AvSaga Pettersson
Margaux Dietz första bild på nya kärleken – visar upp lyckan
Bara dagar in på det nya året visar Margaux Dietz upp sin nya kärlekslycka när hon delar med sig av en mysig bild på henne och killen hon dejtar.
Annons

Videon kunde inte hittas

Margaux Dietz har haft ett händelserikt 2020 när det gäller privatlivet. Hon startade året som nyskild från Jacob Liebermann, som hon har treåriga sonen Arnold med. Efter ett par månader som singel presenterade hon under sommaren Emil Ingemarsson som sin nya kille. Emil och Margaux hade synts tillsammans ett tag, men då bara som vänner utåt sett. Emil var bland annat med på en resa till Sydafrika i början av året, där även Viktor Frisk och Margaux bror Theo Dietz befann sig.

Men kärleksrelationen med Emil varade inte mer än ett par månader. I början av oktober berättade Margaux att relationen fått ett slut.

Margaux Dietz ord om killen hon dejtar

Och i slutet av året så berättade hon glatt att hon börjat dejta någon igen, någon hon verkade ha fattat tycke för. I en video på Youtube berättade hon lite om honom, men höll honom fortfarande hemlig.

– Det är väldigt mycket frågor om mitt dejtingliv, och det är inte obefintligt. Jag dejtar någon, det gör jag. Som jag har dejtat flera gånger, så det är jättekul. Det är en kille som bor i Stockholm, sa Margaux då och hintade om att vi kanske visste vem han var.

Annons

Kärleksfulla bilden med killen

Dejtandet mellan dem två verkar ha gått bra. Margaux Dietz bor just nu på hotell, medan hon väntar på att få tillträde till sin nya lägenhet. I en ny vlogg förklarade hon dock att hon nog främst kommer att sova hemma hos denna någon.

Och för bara någon dag sedan dök han upp på hennes Instagram story, på en kärleksfull bild ihop med henne.

Margaux Dietz kärleksfulla bild.

Så fint! Vem han är är däremot fortfarande något som hon valt att hålla för sig själv.

Foto: Instagram, TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons