Margaux Dietz berättar om den nya killen hon dejtar

Säg till mig vad som gjort dig irriterad

Två månader efter uppbrottet från Emil Ingemarsson berättar Margaux Dietz nu att hon fått upp ögonen för en ny kille. I en ny vlogg säger hon:
”Ni vet vem det är, om man säger så”.
02 december, 2020

Videon kunde inte hittas

I början av oktober berättade Margaux Dietz att hon och Emil Ingemarsson beslutat sig för att gå skilda vägar, efter ett par månader ihop. Och i en ny vlogg berättar Margaux att hon börjar dejta någon ny.

Margaux Dietz: Jag dejtar någon

– Det är väldigt mycket frågor om mitt dejtningliv, och det är inte obefintligt. Jag dejtar någon, det gör jag. Som jag har dejtat flera gånger, så det är jättekul. Det är en kille som bor i Stockholm, säger Margaux under en frågestund.

Margaux förklarar att hon och den hemlige killens första möte var genom gemensamma bekanta.

– Ni vet vem det är, om man säger så. Det är någon ni vet…, säger Margaux men kommer sedan på sig själv och tillägger:

– Nej! Ni vet inte vem det är jag dejtar. Eller? Jag vet inte om ni vet vem jag dejtar.

”Såhär lätt har det aldrig varit”

Planen var inte att träffa någon, men Margaux konstaterar i ett nytt avsnitt av sin podcast att det ofta är just då som man gör det. I podcasten fortsätter Margaux förklara att hon enligt sig själv alltid väljer fel killar, men beskriver den nya killen som intressant och att hon tycker om honom.

– Är det rätt så är det lätt. Såhär lätt har det aldrig varit, säger hon i podden.

Trots att de inte dejtat superlänge har han redan fått hänga med på en familjemiddag, för att direkt få reda på vad familjen tycker om honom. Och godkänd blev han!

Fina gesten från killen

Förra veckan hamnade Margaux Dietz i blåsväder när hennes barnbok Arnold reser till Sydafrika kritiserades av många, efter upptäckten om att boken inte innehöll några svarta personer – trots att den utspelar sig i Sydafrika. Margaux har svarat på kritiken och förklarat att de enda människorna som är med i boken är hennes mamma, sonen Arnold, hon själv och exet Jacob.

Någon som minst sagt visade stöd till Margaux under kritikstormen var hennes nya dejt.

– Vill du veta något gulligt? Han som jag träffat lite, han köpte 50 böcker. Han ska ge bort dem. Hur gulligt är inte det?, säger hon i podden.

Foto: TT

LÄS MER:

Här är Youtube-klippen som flest svenskar tittade på 2020

Så träffades Alice Stenlöf och pojkvännen Jireel

Margaux Dietz i exklusiv intervju i ELLE