Margaux Dietz om nya singellivet – oron efter uppbrottet

Margaux Dietz om nya singellivet – oron efter uppbrottet

Margaux Dietz har haft ett intensivt år när det kommer till kärlek och relationer. Nu är hon singel och en viss oro finns över att inte hitta den rätte.
04 november, 2020
Slå på ljud

Margaux Dietz, 30, och Jacob Liebermann, 35, gifte sig under våren 2019. Det var en storslagen tillställning där vännen Ebba Busch var vigselförrättare. Men bara sex månader efter att paret firat kärleken med alla sina nära och kära valde Margaux och Jacob att gå skilda vägar.

– Vi var bara inte kära i varandra över huvud taget. Ingenting liksom. Det var som två kompisar som bodde under samma tak, förklarade Margaux Dietz om uppbrottet från Jacob Liebermann i Bathina Philipsons podcast.

Relationen med Emil Ingemarsson

I början av sommaren bekräftade Margaux att hon hade funnit kärleken igen, efter några månaders dejtande. Det var genom den gemensamma vännen Viktor Frisk, 25, som hon träffade sin nya kärlek Emil Ingemarsson, 26. Då hade de umgåtts mycket under våren och även hunnit åka till Sydafrika tillsammans med några vänner.

Men även det goda har ett slut och tyvärr höll inte heller den relationen för evigt och i oktober meddelade paret att de går skilda vägar. Detta var alltså efter bara några månader tillsammans. Uppbrottet från Emil har tagit hårt på Margaux och hon har tidigare sagt i podden, som hon har med sin storebror Theo, att hon inte är redo för att börja dejta igen.

– Jag är inte på dejtingstadiet just nu, det är för tidigt, sa hon nyligen i podden Margaux & Theo.

Singellivet utan barn

Tillsammans med ex-maken har Margaux sonen Arnold, 3, och i samband med uppbrottet bestämde sig ex-paret för att fortsätta umgås för hans skull. Men när de märkte att det inte riktigt funkade i praktiken, så övergick det till att de nu har sonen varannan vecka istället.

Men under de veckorna hon inte har Arnold verkar det som att tv-profilen känner sig lite ensam. I det senaste avsnittet av podden berättar Margaux nu att hon känner igen sig i karaktären Bridget Jones.

– Igår tittade jag på den första filmen av Bridget Jones dagbok, sa Margaux och blir avbruten av Theo:

– Oj, har det gått så långt?, säger han.

Margaux förklarar då att hon kan relatera till Renée Zellwegers karaktär Bridget som sitter hopplös i soffan och lyssnar på låten All by myself.

– Jag kände bara att jag är ju Bridget Jones, jag känner mig verkligen som henne, förklarar Margaux Dietz.

Foto: TT

LÄS MER:

Margaux Dietz om känslorna efter uppbrottet från Emil

Årets mäktigaste på sociala medier – här är hela listan

Margaux Dietz i exklusiv intervju i ELLE