Margaux Dietz om känslorna efter uppbrottet från Emil

Margaux Dietz om känslorna efter plötsliga uppbrottet från Emil

Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har gått skilda vägar efter ett par månader ihop. Nu berättar Margaux om känslorna över uppbrottet, och över att vara singel igen.
13 oktober, 2020

Det var förra veckan som Margaux Dietz bekräftade att hon och Emil Ingemarsson gått skilda vägar, efter ett par månader ihop. I somras visade Margaux och Emil upp sin kärlek till varandra för första gången, efter att ha hängt ihop som vänner i flera månader.

I podcasten Margaux & Theo, som Margaux driver ihop med sin bror Theo Dietz, berättade hon att relationen fått ett slut.

– Jag och Emil är ju inte tillsammans längre, sa hon i förra veckans avsnitt.

Margaux Dietz nya ord om uppbrottet från Emil

Varför Margaux Dietz och Emil Ingemarsson gått skilda vägar har ingen av dem uttalat sig om. Däremot berättar Margaux nu i det nya avsnittet mer kring hur hon mår efter uppbrottet.

– Jag är ju faktiskt singel nu, konstaterar Margaux och ger lite olika bud kring hennes egentliga mående.

– Det känns ganska bra just nu, säger hon följt av en mer skämtsammare uppföljning:

– Okej det känns skit.

Den känslan som verkar kännas tyngst är känslan av ensamhet.

– Nej men däremot känner jag så här, åh, kan inte du följa med mig hem sen och äta pasta och mysa? frågar hon sin storebror Theo. Hon tillägger också:

– Singel, vilket tragiskt ord eller?

Nya planen för sonen Arnold

Margaux Dietz har sonen Arnold, 3, ihop med exet Jacob Liebermann. Jacob och Margaux gick skilda vägar i slutet av förra året, efter att de gift sig i april samma år. Idag har Margaux och Jacob gemensam vårdnad av sonen, och i det nya podd-avsnittet berättar Margaux att Arnold nu ska börja bo varannan vecka hos sina föräldrar, efter att under en tid ha bott några dagar hos mamma följt av samma antal dagar hos pappa.

– Nu har vi äntligen kommit överens om att köra veckor istället för att byta varannan eller var tredje dag. Fatta att flytta varannan eller var tredje dag? För honom måste det vara katastrof. Jag tror att det funkar jättebra när man är lite yngre, men nu är Arnold tillräckligt gammal för att köra veckor. Så att han får känna ett lugn och inte slängas mellan två hem, säger Margaux i podcasten.

Foto: TT

LÄS MER:

Matilda Djerf drabbad av utomkvedshavandeskap – opererades akut

Därför kan Gina Dirawi tvingas omplacera nya hundvalpen Jannah

Lucas Bravo avslöjar detaljer om Emily in Paris säsong 2