Gina Dirawi kan tvingas omplacera hundvalpen Jannah

Gina Dirawi kan tvingas omplacera valpen Jannah – efter bara veckor som matte

Gina Dirawi har för bara veckor sedan blivit matte till kanintaxen Jannah. Men till sin stora sorg har hon fått allergiska reaktioner av den lilla valpen, något som nu gör att hon överväger att omplacera henne.
12 oktober, 2020
Årets mäktigaste på sociala medier - enligt Medieakademin
Slå på ljud

Det har varit ett händelserikt år för Gina Dirawi. Vi är vana vid att se henne som programledare i tv, men i början av året testade hon på sig något helt nytt: Hon debuterade som författare med romanen Paradiset ligger under mammas fötter. En bok som hon suttit och skrivit på de senaste åren.

Gina Dirawis tunga beslut med hundvalpen Jannah

Annat som hänt i Gina Dirawis liv är att hon skaffat sig en hundvalp. En lite kanintax som fått namnet Jannah. Men hur mycket kärlek hon än må känna för det lilla livet, så kan hon nu vara tvungen att omplacera henne.

”Det är med stor sorg jag tyvärr eventuellt måste omplacera denna fantastiska själ som kom in i mitt liv två veckor sen. Jannah är en 10 veckors kanintax på knappt 2kg som nog är den sötaste valpen jag sett i mitt liv, med de mest själfulla, talande och förtrollande ögon man kan tänka sig. Hon älskar att kela, utforska, leka och stirra in ens ögon.
Dock märkte jag efter bara några timmar att min kropp reagerade starkt på att ha henne nära kroppen under längre perioder”, skriver Gina Dirawi i inlägget. Hon fortsätter:

”Jag tar allergitabletter, astmamedicin och har på mig långärmat så vi inte rör varandras hud, samt att jag försöker undvika hennes slick då det bränns efter ett tag, men det är fortfarande inte hållbart för varken mig eller henne. Känns inte rättvist mot henne.”

Vädjar om tips och råd

Gina Dirawi har tidigare levt nära djur, men den allergiska reaktion hon nu känner är inget hon tidigare känt av.

”Jag vill leva ett liv nära djur, har gjort det tidigare med vuxna hundar, men aldrig såhär pass nära att jag fått såhär extrema reaktioner”, skriver hon och vädjar om tips från följare som varit i en liknande situation.

Trots att hon inte bestämt sig kring hur hon ska göra med Jannah så uppmanar hon folk om att höra av sig om de tror att de kan ge henne den kärlek och uppmärksamhet som hon behöver och förtjänar.

Foto: TT

LÄS MER:

Grey's Anatomy hyllar räddningspersonal i ny säsongstrailer – se den här

Lily-Rose Depp hyllas efter detaljen i nya bilden

Nicole Falciani: ”Det gör så ont att jag nästan blir galen”