Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Madonnas familjelycka – visar upp fina filmen med alla sex barn

02 dec, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Madonna och alla sina barn firar familjemiddag.
Nu uppdaterar Madonna (the one and only) sina sociala medier-flöden med en supermysig familjefilm med alla hennes barn samlade. Se den här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så håller du energin uppe under decemberBrand logo
Så håller du energin uppe under december

I början av veckan delade Madonna med sig av en familjefilm på sina sociala medier, där hon bugar och bockar av tacksamhet för sitt lilla team om sex ungar och sig själv.

I filmen ser vi alla hennes sex barn, Lourdes, 24, (som för övrigt är en kopia av mamma) Rocco, 20, David, 15, Mercy, 14, och Estere och Stella – tvillingarna som numera är åtta år gamla! Och det framgår att familjen firar Thanksgiving.

”Ett vackert minne, jag tackar”, skrev vår allas Material Girl-stjärna under filmen på Instagram.

I filmen får man även se en skymt av Madonnas 26-åriga pojkvän, dansaren Ahlamalik Williams, när Madonna sitter och myser i hans knä.

Madonnas familj och relativt nya kille Ahlamalik William

Av Madonnas sex barn är två biologiska och fyra adopterade. Alla fyra adopterade barn föddes i Malawi, södra Afrika, och kom till Madonna vid olika tidpunkter.

Efter en lång tid av rykten bekräftade Ahlamalik Williams föräldrar sonens relation med Madonna i januari i år. Och Madonna och Ahlamalik William ska ha börjat dejta redan för två år sedan – men då ha hemlighållit den groende kärleken.

I september förra året träffade Madonna sin nya pojkväns föräldrar Drue och Laurie i New York efter en konsert. Och efter det har Madonna flitigt uppdaterat sina sociala medier-flöden med sin nya flamma!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Madonnas dotter Lourdes Leon är en kopia av sin mamma

20 kända kvinnor som valt en (ganska mycket) yngre man

11 kända mammor och döttrar – när de var i samma ålder

Annons