Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Madonnas dotter Lourdes Leon är en kopia av sin mamma

08 sep, 2020 
AvElin Jonsson
Lourdes Leon lik mamma Madonna.
När Lourdes Leon dyker upp på kampanjposters för Adidas nya klädkollektion designad av av Stella McCartney är det tydligt att hon har sin mamma Madonnas gener.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
2000 vs 2020 – kändisarna nu och dåBrand logo
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

Äpplet faller inte långt från trädet, se bara på Lourdes Leon, 23, vars mamma är gudinnan Madonna, 62! I den nya Adidas-kampanjen med design undertecknad ingen mindre än Stella McCartney kan väl ingen undgå likheterna mellan mor och dotter. När Lourdes poserar i de nya kläderna från kollektionen i sitt långa mörka hår och med orangea naglar, åker man som tillbaka i tiden, till alla Madonnas klädepoker.

Det är inte första gången man hajar till när man ser de två donnorna uppradade bredvid varandra. Strax innan Lourdes gjorde sin debut på catwalken under New York Fashion Week våren 2018, hamnade Lourdes Leon i nät-trollens näste. Det var när hon likt sin mamma visade upp sina håriga armhålor som det blev en himla kalabalik hos vissa kritiker.

 Lourdes Leon.

Lourdes Leon går i Madonnas fotspår

Nostalgitripp verkligen, men det är väl ingen skräll att Madonna som alltid valt att gå sin egen väg har uppfostrat sin dotter att göra detsamma.

Annons

– Jag såg hur populära kvinnor betedde sig för att få killarna. Jag visste att jag inte kunde passa in i det, har hon tidigare berättat i Harpers Bazaar.

– Så jag bestämde mig för att göra det motsatta. Jag vägrade att ha på mig smink eller ha en frisyr. Och jag vägrade att raka mig. Jag hade håriga armhålor.

Madonna och dottern Lourdes har tillsammans designat en kollektion för det amerikanska varuhuset Macy’s, som fick namnet Material Girl. I kampanjen var det bland andra Lourdes Leon som stod mannekäng. Redan som 12-åring dök hon upp i sin mammas Celebration-video, och i fjol var Lourdes Jean Paul Gaultiers ansikte utåt.

Talangen kom med modersmjölken

Lourdes är Madonnas äldsta barn och hon föddes i Los Angeles, men har tillbringat större delen av sitt liv in London. Hon kallas för Lola och pappa är Carlos Leon. Som dotter till världsstjärnan Madonna, kan man anta att en dos talang kom med modersmjölken, för vi har sett henne på flertalet catwalks, i otaliga modekampanjer och hon har även testat sina vingar inom musik- och filmbranschen.

Madonna

Foto: TT

LÄS MER:

Så ser Madonnas barn ut 2020

12 världsstjärnor som fått barn efter 40

Taylor Swift tangerar Whitney Houstons rekord

Annons