Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Då kan du se Love is Blind Sverige "återträffen" (det är snart!)

24 jan, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
love is blind sverige återträffen
Netflix
Love is Blind Sverige har tagit världen med storm och på fredag är det dags för bröllopsavsnittet. Nu står det även klart när den allra sista, rafflande avsnittet med återträffen går att se på Netflix.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Redan innan Love is Blind kom till Sverige gjorde programkonceptet storsuccé i bland annat USA och Brasilien. Netflix-programmet går ut på att ett deltagarna dejtar utan att se varandra, sittandes i varsin kapsel – där de bara kan höra varandra genom en vägg.

Efter ett antal kapsel-dejter får deltagarna möjlighet att förlova sig och efter den stora frågan "vill du gifta dig med mig?" får de för första gången se varandra på riktigt och förenas på utsidan.I den svenska säsongen får vi följa Krisse-Ly och Rasmus, Lucas och Emilia, Oskar och Meira, Amanda och Sergio samt Catja och Christofer som efter livet i kapslarna ska se om det stämmer eller inte att kärleken kan vara blind.

love is blind sverige
Amanda i Love is Blind Sverige.Johan Paulin/Netflix

När sänds återträffen av Love is Blind Sverige?

Fredag den 26 januari är det dags för bröllopsavsnittet (som vi har väntat!) och efter det behöver du inte vänta länge alls. Redan på söndag, den 28 januari, sänds återträffen på Netflix. Då kommer alla deltagare ses och diskutera upplevelsen och självklart får vi svar på frågan: ”hur gick det sen?”. Återträffen leds av programledare Jessica Almenäs.

Annons

Vilken tid släpps reunion-avsnittet av Love is Blind Sverige?

Söndag den 28 januari släpps återträffen av Love is Blind Sverige klockan 18.00.

Var spelades Love is Blind Sverige in?

Delen där deltagarna dejtar genom kapslar spelades in i Svenska hem arena i Strängnäs, har Netflix tidigare bekräftat för Strängnäs tidning. Parens smekmånad ägde rum på Cypern och deras gemensamma boende ligger på Gärdet i Stockholm, i samma lägenheter som Snabba Cash spelades in.

Kommer det en säsong 2 av Love is Blind Sverige?

Det är inte bekräftat eller dementerat av Netflix om huruvida det kommer en andra säsong av Love is Blind Sverige eller ej.

Filmas paren hela tiden?

Enligt ett pressmeddelande fick paren möjlighet att utveckla sin relation på egen hand eftersom det fanns bestämd tid inbokad där tv-teamet var med paren.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons