Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Lily Collins på semester i Sverige – här är platserna hon besökte

06 feb, 2023 
AvEmma Castman
Lily Collins
I väntan på Emily in Paris säsong 4 har Lily Collins tagit välförtjänt semester – och bytt den franska huvudstaden mot den svenska. Här är platserna stjärnan besökte under sin Stockholmshelg!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker du vill veta om Lily CollinsBrand logo
6 saker du vill veta om Lily Collins

Det var på Instagram som Lily Collins delade med sig av bilder på sig själv i ett vintrigt Stockholm följt av texten: ”Svensk snökanin”.

Stjärnan syns strosa omkring i stan och posera utanför bland annat Dramaten och längs med Strandvägen. På sig har hon en lång beige kappa, en stickad ullmössa signerad Gunia Project samt en väska från Cartier.

Besökte lyxkrog

Lily var i Stockholm tillsammans med maken Charlie McDowell och förutom att promenera längst huvudstadens gator besökte de även lyxkrogen Brutalisten, något Aftonbladet var först med att rapportera om.

Annons

Restaurangen, som ligger på Regeringsgatan, serverar minimalistiska rätter med ett fåtal exklusiva och säsongsbetonade råvaror.

Var på smekmånad i Sverige 2021

Faktum är att det inte är första gången som Lily Collins besöker Sverige. Efter Lily och filmregissören Charlie McDowells bröllop hösten 2021 valde de att åka på smekmånad till Sverige och Norge.

”Jag kan inte föreställa mig en mer minnesvärd, magisk första resa som nygifta och för att officiellt påbörja vårt liv tillsammans. Det finns ingen som jag hellre skulle hoppa på ett flygplan och åka på en roadtrip med”, skrev Lily då om resan på Instagram.

Under sin resa sysselsatte sig paret med att bland annat vandra och paddla kanot. De bodde även på kända Treehotel vid Luleälven, cirka fem kilometer nordväst om Boden.

Foto: TT

Grammy Awards 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Grammy Awards 2023: Se kändisarna på röda mattan
Annons