Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Lily Collins erkänner: Sa fel ålder på Emily in Paris

20 okt, 2020 
AvLouise Berglund
AvLouise Åström
Emily in Paris age
Enligt Lily Collins är Emily in Paris 22 år gammal. Men det höll internet inte med om. Nu backar skådespelerskan från sitt uttalande.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den nya tv-serien Emily in Paris hade premiär på Netflix den andra oktober och klättrade på bara en vecka upp i toppen av listan över det innehåll som är mest sett. Där ligger den i skrivande stund fortfarande kvar och skryter.

I serien får vi följa Emily som flyttar till Paris för att jobba med marknadsföring. Kulturkrockar och romanser avlöser varandra i de tio avsnitten.

Lily Collins avslöjade Emily in Paris riktiga ålder

Veckan efter premiären avslöjade huvudrollsinnehavaren Lily Collins Emilys riktiga ålder. I en intervju med brittiska Vogue sa hon:

– Jag tror inte att vi någonsin får en specifik ålder på henne men jag tror att hon är ganska nyexad från college. Det här är kanske hennes första år efter examen. Jag vill säga att hon är ungefär 22 år gammal.

Emily in Paris och Gabriel
Lily Collins och Lucas Bravo, som spelar kocken Gabriel.

Internet höll inte med om Emilys ålder

Uttalandet från Lily Collins skapade reaktioner online och resulterade i att tv-serien, som redan kritiserats för att vara klichéartad, fick ännu mer kritik. Många var skeptiska till det faktum att Emily, så tidigt i sin karriär, fick ansvara över globala kunder utan att behöva få saker godkända från sin chef. Tidsaspekten kopplat till att hon hunnit skaffa den utbildning hon påstår att hon har, ifrågasattes också.

Annons

”Om Emily in Paris verkligen är 22 borde det innebära att hon, någonstans på vägen, skippade två år i skolan för att hinna med en masterexamen i sociala medier-strategier. Verkar omöjligt”, skrev en användare på Twitter.

Nu backar Lily Collins från sitt uttalande

Efter kritiken har Lily Collins backat från sitt uttalande. I en story på Instagram har hon publicerat en gif på en skeptisk Emily.

”Emily som kollar på mig när jag lyckas få hennes ålder fel. Sorry. Du är kanske inte 22 men jag måste ändå säga att du beter dig som det ibland”, skriver hon.

Lily Collins fel ålder Emily in Paris
Lily Collins erkände sitt fel på Instastory.

Så gammal är Emily in Paris enligt Lucas Bravo

Så hur gammal är egentligen Emily in Paris? I en intervju med E! har skådespelaren Lucas Bravo, som spelar kocken Gabriel (som Emily har en romans med) delat med sig av sin teori.

– Jag skulle säga att hon förmodligen är 24, säger han.

Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

Läs mer:

Lily Collins avslöjar Emily in Paris riktiga ålder

Allt om Lucas Bravo (och de andra skådisarna) i Emily in Paris

Här är klyschorna som inte stämmer i Emily in Paris

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons