Se kyssbilderna på Kylie Jenner och Timothée Chalamet

05 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kylie Jenner Timothee Chalamet
Sedan april har det florerat rykten om att Kylie Jenner och Timothée Chalamet dejtar. Nu skymtas de tillsammans i offentligheten för första gången – och har blivit fångade på bild när de kysser varandra! Se bilderna här!
Annons
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

I våras kom uppgifter om att ett nytt par höll på att bildas i Hollywood. Enligt uppgifter till skvallerkontot Deuxmoi ska Kylie Jenner och skådespelaren Timothée Chalamet skymtats tillsammans på en Jean-Paul Gaultier-visning redan i januari.

”Flera källor har berättat att Timmy C har en ny tjej... Kylie Jenner” uppgav en källa till Deuxmoi.

”Jag har hört att de båda ska till Coachella” kommenterade en följare på Instagram.

”Jag kan bekräfta det till 100 procent” kommenterade en ytterligare.

Nu, nästan fem månader senare, visar Kylie och Timothée upp relationen för första gången.

Kylie och Timothées offentliga kyss

Sedan ryktet om att Kylie och Timothée fått upp ögonen för varandra, har paret varit noga med att inte avslöja något om sin relation till offentligheten. Kylie Jenner har vid ett par tillfällen fångats på bild när hon lämnat Call me by your name-skådespelarens bostad, men nyligen valde paret att istället gå på dejt utanför stängda dörrar.

Annons

På Beyoncés kändistäta konsert i Los Angeles skymtades nämligen Kylie Jenner och Timothée Chalamet stå nära varandra och trivas i varandras sällskap, medan de tittade på stjärnans show.

Dessutom kunde fansen se dem bli riktigt närgångna i publikhavet. Det har nämligen kommit bilder där Kylie och Timothée kysser varandra!

Se bilderna här!

Källa: Daily mail

Foto: TT, TikTok

Min rutin #12 – Hanna Ardéhn
Min rutin #12 – Hanna Ardéhn
Annons