Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kylie Jenner avslöjar sonens nya namn

23 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kylie Jenner
Kort efter Kylie Jenner och Travis Scott välkomnat sin son i februari 2022 avslöjade paret sonens namn, Wolf Webster. Men bara månader senare meddelade Kylie att de ångrat sig angående namnvalet. Sedan dess har sonens namn varit hemligt – fram tills nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looksBrand logo
7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks

I februari 2022 välkomnade Kylie Jenner och Travis Scott sitt andra barn – sonen Wolf Webster. Men kort efter att Kylie delat med sig av sonens unika namn gick hon sedan ut och meddelade att paret slutat kalla sonen för Wolf.

”Vår sons namn är inte längre Wolf. Vi kände helt enkelt inte att det passade honom. Ville bara dela med mig av det eftersom jag ser ’Wolf’ överallt” skrev Kylie Jenner då på Instagram.

Kylie Jenner om namnbytet på Wolf

I en intervju med James Corden berättade sedan Kylie Jenner om turerna att försöka ändra sonens namn.

Annons

– Vi har inte bytt hans namn officiellt eller juridiskt. Han heter fortfarande Wolf, i hans pass står det Wolf, men han ska inte heta det. Vi bara väntar och låter det puttra, berättade Kylie som också avslöjade att paret testat lite olika namn.

– Travis tycker om att komma med namn som han tycker är coola, och sen ändrar han sig igen. Så vi kommer nog inte att byta officiellt än.

I säsongsavslutningen av The Kardashians hintade även Kylie om ett eventuellt namnavslöjande i realityseriens tredje säsong. Men nu avslöjar hon sonens namn på Instagram.

Kylies Sons nya namn är Aire

I inlägget på Instagram syns unika bilder på Kylie Jenner och Travis Scotts son, där Kylie berättar att hans namn är Aire. I kommentarsfältet hyllar fansen bilderna och sonens ovanliga namn.

”Han är så söt! Aire och Stormi! Vilka ikoner!” kommenterar en följare.

”Så fint, det funkar så bra med Stormi!” kommenterar en annan.

Annons

”Jag älskar dig Aire Webster” kommenterar även mormor Kris Jenner.

Kylie Jenner med sonen Aire
Kylie Jenner med sonen Aire
Aire Webster
Aire Webster
Kylie Jenner med sonen Aire
Kylie Jenner med sonen Aire
Annons
Kylie Jenners son Aire Webster
Kylie Jenners son Aire Webster

Fansens teorier kring namnet

Sedan Kylie avslöjade namnet har det även rått en viss förvirring (och nyfikenhet) från fansens sida. Hur uttalas det egentligen? Och vad har det inspirerats från? Vissa fans menar att namnet inspirerats ifrån Kylies privatflyg – Kylie Air. Medan andra menar att det kommer från ordet billionaire – eftersom Kylie är en av världens yngsta miljardärer. En annan teori är även att Aires namn inspirerats från Kylie Jenners bästa vän Ariel.

Spana in fler teorier här!

Foto: TT, TikTok, Kylie Jenners Instagram

Kylie Jenners bästa stilögonblick genom årenBrand logo
Kylie Jenners bästa stilögonblick genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons