Kim Kardashians bikini designad av Jade Cropper från Beckmans

Kim Kardashian bär Beckmans-elevens design

Nya svenska designstjärnan Jade Cropper gick ut modeprogrammet på Beckmans i våras, och nu ser vi hennes plagg pryda den ena kändisen efter den andra. Och nu bär även Kim Kardashian stolt hennes läckra design!
05 februari, 2021
Hela bakgrunden till Kim och Kanyes kärlekshistoria
Slå på ljud

Nya svenska designstjärnan Jade Cropper har haft full rulle sedan sin examensvisning i augusti 2020. För efter visningen kände hon av en större efterfrågan på sina plagg, och många kända svenska och internationella artister har nu setts bära dem. Janice, Sarah Klang, Gina Dirawi och Molly Hammar är några av namnen.

– Jag tror att jag har hittat ’det’ som gör mina plagg kvinnliga utan den typiska söta och gulliga känslan. Många av min plagg funkar dessutom väldigt bra på scen, i print eller på olika tillställningar – de sticker ut, förklarade Jade Cropper för ELLE i höstas.

Efter att artisten Madison Beer bar hennes läderkappa på EMA:s i november, hörde Kim Kardashian West av sig!

Jade Croppers svarta läderkappa på Madison Beer under MTV EMA i november 2020.

Fick internationell räckvidd efter examensmodevisningen

Jade Cropper blev klar med modeprogrammet på Beckmans våren 2020 och på examensmodevisningen visade hon sin kollektion Barbro. Efter det har hennes läckra plagg uppmärksammats världen över, men redan under tiden på Beckmans började hon klä flera svenska artister. Nu visar även Kim Kardashian stolt upp sig i designerns plagg på Instagram. Och med det lär det inte bli mindre att göra för desigstjärnan Jade Cropper.

Kim Kardashian bär Jade Croppers design

”Jag hoppas ni har en underbar dag”, skriver Kim Kardashian intill bikini-bilden.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Brands to watch: Jade Cropper är Sveriges nya designstjärna

Beckmans designhögskola bjuder in till hållbar modevisning

Ska Kim Kardashian och Kanye West skilja sig? Här är allt vi vet