Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Ska Kim Kardashian och Kanye West skilja sig? Här är allt vi vet

08 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Allt om Kim Kardashian och Kanye West
Ska det världsberömda paret Kim Kardashian och Kanye West skilja sig efter snart sju år som gifta? Vad händer vid en eventuell skilsmässa? Här reder vi ut alla lösa trådar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som varit tillsammans längstBrand logo
Kändisparen som varit tillsammans längst

Än så länge har varken Kim Kardashian eller Kanye West kommenterat alla skilsmässo-rykten som går mer än varma just nu. Och det är inte första gången det florerar rykten om deras eventuella skilsmässa. Trots tystnaden kan det ju faktiskt vara så att paret är på väg att separera efter sex (snart sju) år som gifta.

Allt om Kim och Kanyes skilsmässorykte

Page Six var bland de första att publicera något om Kim Kardashian och Kanye Wests eventuella skilsmässa, och sedan klev sajten E! News in och slog fast att paret inte längre var ett par – men att Kim Kardashian ännu inte ansökt om skilsmässa eftersom ”hon vill vara säker på att hon tar rätt beslut för barnen”, lät en hemlig källa sajten veta härom dagarna.

”Det har kommit till det stadiet där de inte umgåtts med varandra som ett gift par på flera månader. De träffas då och då för barnens skull, men de har bott separat. Kim vet att hennes äktenskap är över, och det har hon vetat en tid”, fortsatte källan till E! News.

Annons

”Men det handlar inte bara om äktenskapet längre, hon kommer alltid bry sig om Kanye men det är slut mellan dem. Kims enda fokus är på barnens bästa. Och det är ett tufft beslut för henne och hon försöker komma på hur hon ska göra”.

Enligt en källa till sajten Page Six har det i alla fall gått så långt att Kim Kardashian uppges ha anlitat en advokat.

Tyst från både Kim och Kanyes håll

Vidare har det varit glest med uppdateringar på de bådas olika sociala medier-kanaler vad gäller bilder på varandra. Senast var sex veckor sedan – där Kim Kardashian publicerade en bildserie på sin Instagram, där hon hyllade sin make Kanye som firade att hans platta My Beautiful Dark Twisted Fantasy släpptes för tio år sedan. Men utöver det verkar det som att paret inte ens firat julhelgen ihop – då resterande bilder endast porträtterar familjen Kardashian-Jenner.

Det här kan hända vid en skilsmässa mellan Kim och Kanye

Enligt Radar Online ska Kim och Kanye ha skrivit ett äktenskapsförord strax innan bröllopet i maj 2014, där det stod klart att Kim vid en skilsmässa skulle kunna plocka ut en miljon dollar för varje år (!) hon varit gift med Kanye – med ett maxtak på tio miljoner dollar. Om dessa uppgifter stämmer kommer Kardashian kunna plocka ut sex miljoner dollar om skilsmässan snart blir ett faktum. Men inte heller dessa uppgifter är bekräftade och en annan källa har till E! News förklarat att Kim Kardashian och Kanye West helt valt att hålla detaljer kring ett eventuellt äktenskapsförord privata.

Annons

Även om mycket har hänt under parets tid tillsammans slog Forbes fast att Kanye fortfarande har mer pengar till sitt namn än Kim Kardashian. Där Kim Kardashians uppskattade värde ligger på 780 miljoner dollar, och Kanye West hela 1,3 miljarder dollar.

Kimyes tid tillsammans

Kändisparet Kim Kardashian och Kanye West, som tillsammans fått smeknamnet ”Kimye”, har dejtat sedan april 2012 – men träffades för första gången redan tio år tidigare. Den 24 maj 2014 gick de och gifte sig under flådiga omständigheter i Florens, Italien. Och under sin tid tillsammans har de fått de söta barnen North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, och Psalm, 2.

Kim Kardashian har gjort sig ett namn som en av realitystjärnornas realitystjärna, designer och entreprenör. Kanye West är i sin tur artist, designer, presidentkandidat och en ihärdig Twitter-användare.

en Tumult tid bakom sig

Eftersom ingen har kommenterat ryktena är inget bekräftat, och det är väl mycket möjligt att både Kim Kardashian och Kanye West ligger lågt efter allt rabalder som inträffade i samma veva som Kanye West ställde upp som presidentkandidat i det Amerikanska presidentvalet. Vilket senare ledde till att Kanye publicerade en rad osammanhängande inlägg på Twitter. Han skrev bland annat att han under två år försökt skilja sig från sin världsberömda hustru Kim Kardashian och gick också till attack mot hennes mamma Kris Jenner.

Annons

”Som många av er vet lider Kanye av bipolär sjukdom. Alla som är drabbade av det vet hur svårt och smärtsamt det är att förstå”, försvarade då Kim Kardashian på Instagram. Strax efter händelsen som inträffade juli 2020 – valde paret att hålla låg profil och höll sig i medieskuggan en tid.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Familjen Kardashian är tillbaka med ny realityserie – här kan du se den

Äntligen lanseras Kim Kardashian West populära märke Skims på Net-a-porter

Hårda kritiken mot Kourtney Kardashian efter orden om cancer

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons