Kim Kardashian, Oprah och J.Los ikoniska bild ihop

Kim Kardashian Opray Winfrey och J.Lo

Nyligen tog tre av världens mäktigaste kvinnor – Kim Kardashian, Jennifer Lopez och Oprah Winfrey en oförglömlig selfie tillsammans på Anastasia Beverly Hills 25-årsjubiléum. Se bilden här!
01 februari, 2023
8 power-kvinnor du inte får missa på Instagram
0:57

Efter reklamen: 8 power-kvinnor du inte får missa på Instagram

(0:57)

Slå på ljud

Inför 25-årsfirandet av beautymärket Anastasia Beverly Hills, samlades Hollywoods kändiselit för att fira i Los Angeles. På plats fans välkända ansikten som Heidi Klum, Rita Ora och Priyanka Chopra men även Kim Kardashian, Jennifer Lopez och Oprah Winfrey – som förevigade kvällen med en ikonisk bild tillsammans.

Se den här!

Miranda Kerr och Katy Perry hyllas efter nya bilderna ihop

Ikoniska selfien

På Anastasia Beverly Hills 25-årsjubileum blev stjärnorna inbjudna för att fira grundaren Anastasia Soarés framgångar med sminkmärket. Men utöver det fanns det ytterligare en anledning att fira – nämligen Oprahs 69:e födelsedag. Jennifer Lopez och Kim Kardashian passade även på att ta en selfie med den legendariska programledaren.

”Firar Anastasia Soares 25-årsjubileum av hennes märke Anastasia Beverly Hills. Att kvinnorna som följt din resa, samlades för att fira dig var helt magiskt! Du är en symbol för den amerikanska drömmen och jag kunde inte vara mer stolt” skriver Kim Kardashian till Instagram-inlägget där hon publicerat bilden tillsammans med Oprah Winfrey och Jennifer Lopez.

Även fansen har reagerat på den unika selfien.

”Wow vilka ikoner!” kommenterar ett fan.

”Så mäktiga kvinnor, vilken inspiration!” kommenterar ett annat.

6 sjuka rykten om Kardashians – som visat sig vara helt sanna

Foto: TT, Instagram

Se 5 av Kim Kardashians Balenciagalooks
0:41

Efter reklamen: Se 5 av Kim Kardashians Balenciagalooks

(0:41)

Slå på ljud