Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Kim Kardashian om Kanyes hånfulla Instagram-bild efter uppbrottet från Pete

09 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kim Kardashian
Nyligen kom beskedet att Kim Kardashian och Pete Davidson gjort slut efter nio månader tillsammans. Strax därefter publicerade Kanye West ett inlägg på Instagram med texten: "Skete Davidson Dead at Age 28"
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
Kim Kardashians stilresa genom åren

Kim Kardashian och Pete Davidson har gjort slut – och ingen är gladare än Kanye West. I ett inlägg på Instagram hånar Kanye Pete efter uppbrottet med Kim. Nu reagerar Kim Kardashian på Kanye West beteende.

Kim och Pete har gjort slut

I förra veckan kom nyheten att Kim Kardashian och Pete Davidson valt att gå skilda vägar. Enligt källorna som rapporterade om uppbrottet skulle beslutet handlat om att distansen och två fullsmockade scheman, till slut blivit för svårt. Pete Davidson var även nyligen i Australien på filminspelningen av filmen Wizards!, medan Kim Kardashian varit hemma i Los Angeles med sina fyra barn – vilket fick paret att inse att förhållande inte längre fungerade. Däremot rapporteras det att Kim och Pete skiljs åt som vänner och fortfarande har mycket kärlek och respekt för varandra.

Kanye West efter Pete och Kims uppbrott

Direkt efter nyheten nått världen valde Kim Kardashians exmake Kanye West att reagera på uppbrottet på Instagram. I inlägget la han upp en fejkbild av Pete Davidson på en löpsedel i New York Times med rubriken: "Skete Davidson Dead at Age 28." Inlägget raderades strax därpå men hade redan hunnit nå många följare – inklusive Kim Kardashian.

Annons

Kims reaktion på Instagram-inlägget

En källa till E News berättar att Kim reagerat starkt på inlägget Kanye publicerat på Instagram.

– Kim är upprörd. Inte bara är hon ledsen efter uppbrottet, utan också över att det dyker upp en sådan här grej också direkt efter. Det har verkligen testat henne mentalt, berättar källan för E News.

Källan berättar också att Kim inte är okej med sättet Kanye behandlat Pete.

– Hon är inte okej med sådant här typ av beteende och kommer inte tolerera att en nära person till henne blir behandlad på det här sättet, berättar källan.

Källa: E News, Foto: TT, Instagram

Annons