Britney Spears om relationen med sönerna – efter Kevin Federlines uttalande

08 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Britney Spears
Nyligen berättade Britney Spears exmake, Kevin Federline, att deras gemensamma söner inte längre har någon kontakt med sin mamma. Nu svarar Britney Spears på uttalandet efter Kevin Federline påstått att det beror på Britneys bilder på Instagram.
Annons
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

Britney Spears har tillsammans med exmaken Kevin Federline sönerna Sean Preston, 16, och Jayden, 15. Nyligen gick Kevin Federline ut och berättade att sönerna inte längre har någon kontakt med sin mamma och att de inte heller närvarade vid sin mammas bröllop. I en story på Instagram svarar Britney Spears på Kevin Federlines uttalande.

Kevin Federline om sönerna

I en intervju med Daily mail berättade Kevin Federline om den nuvarande situationen mellan hans söner och deras mamma.

– Pojkarna har valt att inte träffa henne som det är nu. Det har gått ett par månader sedan de sist sågs och de tog beslutet att inte gå på hennes bröllop, berättade Kevin.

Annons

Kevin påstod också att en av anledningarna varför sönerna tagit avstånd från sin mamma, är pågrund av att de inte känner sig bekväma med de lättklädda bilderna hon valt att lägga ut på sin Instagram. Kevin betonade dock att de fortfarande älskar sin mamma även om de lever sina liv på varsitt håll.

– Jag försöker förklara för dem att bilderna kanske bara är ett annorlunda sätt för henne att uttrycka sig. Men det förändrar fortfarande inte hur bilderna påverkar deras liv. Det är tufft. Jag kan inte tänka mig hur det känns att vara en tonåring och behöva vara med om något sådant, berättade Kevin Federline.

Britney Spears med sönerna 2015
Britney Spears med sönerna Sean Preston och Jayden 2015Admedia, Inc

Sam Asghari om Kevins uttalande

Efter intervjun gick Britney Spears nyblivna make Sam Asghari ut och kommenterade Kevin Federlines beslut att dela med sig av familjens problem.

Annons

”För att förtydliga, min fru har aldrig lagt ut en nakenbild mer än på hennes rumpa, vilket är ganska milt i dagens samhälle. Det är inte värre än den nakenhet som man ser i en tvålreklam. Det finns ingen vikt i Kevins uttalande vilket är väldigt oansvarigt. Pojkarna är smarta och blir snart 18 år så de kan göra sina egna val och, till slut, kanske inse att det som varit ”svårt” är att ha en pappa som inte har varit mycket till förebild de senaste 15 åren.” skrev Sam Asghari på Instagram och adderade:

”Håll min frus namn borta från din mun”

Britney Spears svar

Nu svarar även Britney Spears på sitt Kevin Federlines uttalande.

”Som vi alla vet är det inte lätt att uppfostra tonårspojkar. Påståendet att den nuvarande situationen skulle bero på min Instagram, oroar mig. Detta hände långt innan Instagram. Jag har gett dem allt. Jag har bara en sak att säga: detta är så sårande. Jag kan berätta att min mamma sa till mig att jag borde GE bort mina söner till sin pappa. Jag delar det här med er för att jag kan” skriver Britney Spears i en story på Instagram.

Annons

Hon berättar även att förmyndarskapet och kändisskapet haft en negativ effekt på relationen till hennes söner.

”Jag vill påminna om att traumat och förolämpningarna som kommer med berömdhet och den här branschen inte bara har påverkat mig, utan också mina barn. Jag är bara människa och har gjort mitt bästa” skriver Britney Spears på Instagram.

Källa: ET, Foto: Instagram, TT

Annons
Innehåller annonslänkar