Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Khloé Kardashians ovanliga bild på sonen Tatum

08 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Khloe Kardashian
Khloé Kardashian välkomnade sitt andra barn i augusti 2022. Sedan dess har stjärnan valt att hålla sonen utanför rampljuset och även hans namn. Men nu visar Khloé upp nya bilder på sin lilla familj – och fansen älskar det.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Khloé Kardashians dejtinghistoriaBrand logo
Se Khloé Kardashians dejtinghistoria

Khloé Kardashian och Tristan Thompson fick sitt andra barn Tatum sommaren 2022. Nyheten kom efter dramat som skakat familjen endast några månader tidigare, nämligen att Tristian fått barn med en annan kvinna i december 2021. I realityserien The Kardashians fick tittarna se när hela familjen Kardashian nåddes av beskedet, och senare när Khloé välkomnade sonen utan Tristan på sjukhuset.

Khloé Kardashians son Tatum

Efter otrohetsdramat har Tristan och Khloé uppfostrat sonen tillsammans genom delad vårdnad. På Tristans födelsedag i mars passade Khloé även på att hylla honom som pappan till hennes barn.

Annons

”Grattis på födelsedagen Tristan. Du är verkligen den bästa pappan, brodern och farbrorn som finns. Din kärlek, din uppmärksamhet, dina fåniga danser, dina kramar, bilskjutsar, nattningar och sättet du ställer upp för dem. Det betyder mer än du någonsin kan ana för dina små. Mina födelsedagsönskningar till dig är att du fortsätter sträva efter förändring och att läka. Var stark, var snäll, ha tålamod och var fri. Fortsätt att göra din själ och din mamma stolt. Grattis på födelsedagen baby daddy” skrev Khloé i ett inlägg på Instagram.

Till inlägget visade hon även upp sonen för första gången tillsammans med syskonen True och Tristans son Prince, som han har från ett tidigare förhållande med Jordan Craig.

Annons

Nya bilden på sonen Tatum

Och nu visar Khloé upp ytterligare en ovanlig bild på sonen. I ett inlägg på Instagram syns Tatum iförd en brandmanshjälm tillsammans med systern True och mamma Khloé. Till inlägget kommenterar Khloé tre björn-emojis och fansen älskar bilden på realitystjärnans lilla familj.

”Så himla söta!” kommenterar en följare.

”Khloé du är en så otroligt bra mamma, en riktig stjärna! Din familj är så fin, och din storhet fortsätter att skina” kommenterar en annan.

”Så kul att få se dig med din fina familj!”

Se bilden på Khloé med sina småttingar här!

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons