Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Khloé Kardashian uppges dejta italienska 365 Days-skådisen Michele Morrone – se bilderna

26 sep, 2022 
Nya virala bilder på Khloé Kardashian och 365 Days-skådisen Michele Morrone visar hur de myser backstage under Milano Fashion Week. Nu undrar alla, dejtar de? Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte vissteBrand logo
Video: 5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte visste

Under Dolce & Gabbanas visning på Milano Fashion Week visades Kim Kardashian upp den nya vår- och sommarkollektion för 2023, som gjorts i samarbete med designduon. Ingen annan än mamma Kris Jenner, som satt på front row, kunde har varit stoltare. Bredvid henne syntes Kims barn, North West, 9, Saint West, 6, Chicago West, 4, samt Kardashian-systern Khloé.

Även om strålkastarljuset var riktat mot catwalken fästes många blickar på den nyblivna tvåbarnsmamman Khloé. Hon satt nämligen tätt intill den italienska skådespelaren, Michele Morrone. Stjärnorna småpratade och Khloé såg ut att trivas i hans sällskap.

Annons

Men det är inte den bilden som fått fansen att reagera och spekulera i om de har en romans på gång. Utan det är Michele Morrones instastory där han står och håller om Khloé backstage...

Khloé Kardashian och Michele Morrone

Det finns dessutom ett videoklipp på de två från Dolce & Gabbanas efterfest där Khloé och Michele står och kramas på dansgolvet. Se det här!

Annons

DEJTAR KHloÉ KARDASHIAN OCH MICHELE MORRONE?

Khloés och Micheles flörtande under Milano Fashion Week har fått fansen att tro att det kanske är en romans på gång mellan dem. Men nu har Micheles representant gått ut med att de inte dejtar.

– Det finns ingen relation att tala om.

Enligt representanten tycker Michele att Khloé är väldigt trevlig, men skådisen ska fortfarande vara singel.

– De blev tillfrågade att ta en bild ihop på D&G-visningen. Så de gjorde det.

Annons

Vem är Michele Morrone?

Michele Morrone är en italiensk skådespelare och modell som fick sitt genombrott i den erotiska Netflix-filmen 365 Days (eller 365 dni som är den polska originaltiteln). I den spelar han maffiabossen Massimo Torricelli som kidnappar en ung kvinna som har 365 dagar på sig att bli kär i honom.

Hur är relationen mellan Khloé och Tristan Thompson i dag?

I nya säsongen av The Kardashians öppnar Kholé upp sig om sina känslor efter sveket från exet Tristan Thompson.

– Nu får jag äntligen börja läkningsprocessen. Nu får jag börja njuta av mitt liv med två barn och lista ut det här. Det här kommer att bli dag ett, och det här kommer att bli början på något positivt, lyckligt och vackert.

Enligt uppgifter så har paret inte blivit tillsammans igen efter babylyckan och kommunikation sker bara när det gäller barnen. Detta bekräftar en representant till familjen via Page Six.

Se också: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barnBrand logo
Se också: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn
Annons