Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Khloé Kardashian visar sonen för första gången

22 sep, 2022 
AvFelicia Hovryd
Khloé Kardashian visar sonen för första gången
Kholé Kardashian och Tristan Thompson fick i somras sitt andra barn tillsammans, en liten son. Nu visar Kholé upp sonen för första gången. Se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barnBrand logo
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

Khloé Kardashian och NBA-stjärnan Tristan Thompson fick dottern True Thompson tillsammans 2018. Precis innan förlossningen läckte bilder som visade på att Tristan var otrogen mot sin höggravida flickvän.

Paret har sedan dess jobbat på att försöka reparera sin relation för att kunna uppfostra dottern True tillsammans. Och i slutet av första säsongen av The Kardashians fick tittarna följa när Kholé får vetskap om ytterligare ett svek från Tristan.

Khloé och Tristans andra barn

För ett par månader sedan fick vi veta att Kholé Kardashian och Tristan Thompson väntade sitt andra barn via en surrogat.

– Vi kan bekräfta att True kommer få ett syskon. Khloé är så tacksam gentemot sin surrogat för en sådan fin välsignelse. Vi ber om er vänlighet och respekt för deras privatliv så Khloé kan fokusera på sin familj, sa en representant för Khloé Kardashian i ett uttalande.

Graviditeten via surrogatmamman ska enligt uppgifter börjat i november 2021, men i slutet av säsongen får Kholé reda på att Tristan blivit pappa till en son i december 2021.

Annons

kholé Kardashian Visar upp sonen

Trots Tristans svek syns de tillsammans i den nya säsongen av The Kardashians. I premiäravsnittet av serien får tittarna en första glimt av ankomsten av paret andra barn, med under förlossningen fanns även Kholés storasyster Kim Kardashian.

Sekunder efter att sonen kommit till världen utbrister Kim:

”Han ser precis ut som True!”, och refererar till 4-åriga storasyster True.

I avsnittet öppnar Kholé upp om sina känslor efter sveket från Tristan.

– Ända sedan december har det varit ett mörkt moln över mig. Varje dag har jag känt mig deprimerad och ledsen, och nu när min son är här får jag gå vidare och jag får njuta. Det är nästan som att jag får avsluta det kapitlet och vara klar med det här traumat och lägga det bakom mig, säger hon i serien och fortsätter:

– Nu får jag äntligen börja läkningsprocessen. Nu får jag börja njuta av mitt liv med två barn och lista ut det här. Det här kommer att bli dag ett, och det här kommer att bli början på något positivt, lyckligt och vackert.

Khloé Kardashian med nyfödda sonen.
Khloé Kardashian med nyfödda sonen.
Tristan Thompson hållande nyfödda sonen och Kholé Kardashian.
Tristan Thompson hållande nyfödda sonen och Kholé Kardashian.
5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte visste

Källa: People, Foto: TT, HULU

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons