Khloé Kardashian visar sonen för första gången

Khloé Kardashian visar sonen för första gången

Kholé Kardashian och Tristan Thompson fick i somras sitt andra barn tillsammans, en liten son. Nu visar Kholé upp sonen för första gången. Se bilderna här!
22 september, 2022
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn
1:12

Efter reklamen: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

(1:12)

Slå på ljud

Khloé Kardashian och NBA-stjärnan Tristan Thompson fick dottern True Thompson tillsammans 2018. Precis innan förlossningen läckte bilder som visade på att Tristan var otrogen mot sin höggravida flickvän.

Paret har sedan dess jobbat på att försöka reparera sin relation för att kunna uppfostra dottern True tillsammans. Och i slutet av första säsongen av The Kardashians fick tittarna följa när Kholé får vetskap om ytterligare ett svek från Tristan.

Khloé och Tristans andra barn

För ett par månader sedan fick vi veta att Kholé Kardashian och Tristan Thompson väntade sitt andra barn via en surrogat.

– Vi kan bekräfta att True kommer få ett syskon. Khloé är så tacksam gentemot sin surrogat för en sådan fin välsignelse. Vi ber om er vänlighet och respekt för deras privatliv så Khloé kan fokusera på sin familj, sa en representant för Khloé Kardashian i ett uttalande.

Graviditeten via surrogatmamman ska enligt uppgifter börjat i november 2021, men i slutet av säsongen får Kholé reda på att Tristan blivit pappa till en son i december 2021.

Kim Kardashians nya drag för att hitta kärleken

kholé Kardashian Visar upp sonen

Trots Tristans svek syns de tillsammans i den nya säsongen av The Kardashians. I premiäravsnittet av serien får tittarna en första glimt av ankomsten av paret andra barn, med under förlossningen fanns även Kholés storasyster Kim Kardashian.

Sekunder efter att sonen kommit till världen utbrister Kim:

”Han ser precis ut som True!”, och refererar till 4-åriga storasyster True.

I avsnittet öppnar Kholé upp om sina känslor efter sveket från Tristan.

– Ända sedan december har det varit ett mörkt moln över mig. Varje dag har jag känt mig deprimerad och ledsen, och nu när min son är här får jag gå vidare och jag får njuta. Det är nästan som att jag får avsluta det kapitlet och vara klar med det här traumat och lägga det bakom mig, säger hon i serien och fortsätter:

– Nu får jag äntligen börja läkningsprocessen. Nu får jag börja njuta av mitt liv med två barn och lista ut det här. Det här kommer att bli dag ett, och det här kommer att bli början på något positivt, lyckligt och vackert.

Khloé Kardashian med nyfödda sonen.

Khloé Kardashian med nyfödda sonen.

Foto: HULU
Tristan Thompson hållande nyfödda sonen och Kholé Kardashian.

Tristan Thompson hållande nyfödda sonen och Kholé Kardashian.

Foto: HULU
5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte visste
1:07

Efter reklamen: 5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte visste

(1:07)

Slå på ljud

Källa: People, Foto: TT, HULU