Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Khloé Kardashian om varför hon förlåter Tristan

13 jul, 2023 
AvLinda Strömbäck
Khloé Kardshian
I The Kardashians förklarar nu Khloé Kardashian varför hon valt att förlåta Tristan Thompson efter hans otrohetsaffärer. ”Jag måste släppa taget om det här” säger realitystjärnan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoriaBrand logo
Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

Khloé Kardashian och Tristan Thompsons förhållande har sedan fem år tillbaka kantats av skandaler och dramatik. När paret skulle välkomna sitt första barn True, 2018, framkom det att Tristan varit otrogen mot Khloé, bara dagar innan förlossningen. Efter sveket förlät Khloé Tristan och de försökte hitta tillbaka till varandra och bli familj. När paret sedan väntade sitt andra barn via surrogat 2021, framkom det att Tristan varit otrogen mot Khloé igen – och dessutom fått barn med en annan kvinna.

”Khloé du förtjänar inte det här. Du förtjänar inte hjärtesorgen och förnedringen jag orsakat dig. Du förtjänar inte sättet jag behandlat dig på genom åren.” skrev Tristan i en offentlig ursäkt till Khloé efter otroheten kommit ut.

Annons

Nu berättar Khloé Kardashian varför hon förlåter honom.

Khloé Kardashian om Tristans otrohet

I det senaste avsnittet av The Kardashians får Khloé frågan vart hon och Tristan Thompson står idag. Scott Disick frågar även om de pratar om att ge relationen en till chans, och att han skulle stötta hennes beslut om det var det hon ville.

– Jag är okej med Tristan, jag har bara inte energin att ta itu med sådana här problem längre, svarar Khloé.

I en bikt förklarar hon sedan sitt beslut att förlåta Tristan efter hans svek.

– Ja jag förlät Tristan, men det betyder inte att jag glömt vad han gjort. Jag förlät honom för att jag måste släppa taget om det här. Jag behöver det för mig själv. Jag kan inte gå vidare i mitt liv om jag håller kvar vid den här skiten.

Khloé Kardashian och Tristan Thompson tillsammans med dottern True.
Khloé Kardashian och Tristan Thompson tillsammans med dottern True.

Kommer Khloé och Tristan bli tillsammans igen?

Tidigare i vår gick Khloé även ut och dementerade ryktet om att hon och Tristan skulle hittat tillbaka till varandra igen. Spekulationer hade uppstått efter att Kim Kardashian tagit med sin dotter North på en av Tristans basketmatcher.

Annons

”Sluta försöka få detta framstå som sanning. Det är tröttsamt, men jag antar att ni kommer fortsätta den här storyn oavsett vad jag säger just nu. Det är utmattande men jag har lärt mig att folk kommer bara förstå till sin egen nivå av uppfattningsförmåga. De flesta fastnar i lögner de vill tro på.” skrev Khloé Kardashian i en kommentar på Instagram.

Hon förtydligade även att hon inte ser något problem med att en familjemedlem stöttar en annan, på samma sätt som hon stöttar Kourtney Kardashians ex Scott Disick.

”Vissa saker är ibland så enkla som de framstår att vara, som en familjemedlem som stöttar en annan familjemedlem, särskilt under en svår period i livet.”

Källa: E Online

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons