Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Katy Perry och Orlando Blooms familjelycka 8 veckor efter Daisys födsel

13 nov, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Katy Perry och Orlando Bloom har skaffat en ny hund - efter Mightys dödsfall i somras.
Det har varit en livsomvälvande sommar och höst för kärleksparet Katy Perry och Orlando Bloom, först förlorade de sin allra bästa och fyrbenta kamrat, hunden Mighty. Och sedan blev de överlyckliga över dottern Daisy Doves födsel – och nu har familjen utökat med ännu en medlem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Nu är Orlando Bloom och Katy Perrys dotter Daisy Dove Bloom två månader gammal, och redan nu kände familjen för att utöka med ännu en familjemedlem. För nu har man sett Orlando Bloom ute på shoppingrunda med en ny liten vit och fluffig hundvalp! Orlando Bloom och den nya hunden fastnade på fotografi utanför en affär i Montecito, Kalifornien i veckan.

Familjen hade en liten vovve tidigare, men den lilla pudeln Mighty rymde under sommaren och efter en tids letande kunde en förkrossad Orlando Bloom slå fast att hunden gått bort.

”Mighty är på andra sidan nu. Efter sju dagars ledande, från morgon till kväll hittade vi tillslut hans hundhalsband. Under veckan som gått har vi gråtit mer än vad vi trodde var möjligt”, skrev Orlando Bloom på sin Instagram i juli. Detta inlägg följdes senare av flera hyllande inlägg till sin forna kamrat. Att Migthy var en del av familjen var självfallet.

Men nu verkar då Katy Perry och Orlando ha samlat sig efter sorgen av den bortsprungne hunden och skaffat sig en ny liten lurvig krabat.

Annons

Bloom: ”Buddy har verkligen fyllt mitt hjärta”

”Nu var det dax för en gullig hund-bild. Var goda hälsa på Buddy, ett år gammal-ish, och en mixad ras! Ingenting kan ersätta Mighty, men att få uppfostra den här lille killen har verkligen fyllt mitt hjärta”, uppdaterade Orlando Bloom sina Instagram-följare härom dagen samtidigt som han förklarade att han adopterat hunden via ett hundcenter för herrlösa hundar.

Orlando Bloom slår även ett slag för att ta hand om alla hundar utan ägare, och han säger ”döm inte hunden på utsidan”, och visar upp en bild på hur nya vovven Buddy såg ut innan man fick ordning på honom.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Hit flyttar Katy Perry och Orlando Bloom – efter dottern Daisys födsel

Orlando Bloom avslöjar detaljer om Katy Perry och dottern Daisy

Taylor Swifts fina present till Katy Perrys nyfödda bebis

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons