Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Taylor Swifts fina present till Katy Perrys nyfödda bebis

15 sep, 2020 
AvEmma Castman
Taylor Swift.
För snart en månad sedan blev Katy Perry och Orlando Bloom föräldrar till en liten dotter. Nu har kompisen Taylor Swift budat över en välkomstpresent till det lilla livet. Spana in den här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I slutet av augusti blev Katy Perry, 35, och Orlando Bloom, 43, föräldrar till dottern Daisy Dove. Det var via Unicefs officiella Instagramkonto som paret först avslöjade den glada nyheten om att deras dotter kommit till världen. De nyblivna föräldrarna postade då en bild på när de höll i den nyföddas hand, och till inlägget skrev Katy Perry och Orlando Bloom, som båda är Unicef Goodwill-ambassadörer, så här:

”Vi är överlyckliga av kärlek och beundran över den säkra och hälsosamma ankomsten av vår dotter”.

Sedan dess har gratulationerna vält in, både från kollegor i Hollywood och fans.

Taylor Swifts fina present

En av dem som välkomnat Daisy Dove till världen är vännen Taylor Swift. Och inte bara med en hälsning – utan även en present.

I ett nytt inlägg på Instagram visar Katy Perry nämligen upp en bild på en rosa sidenfilt som Taylor Swift sytt till den lilla bebisen. I ena hörnet har hon även broderat orden ”Baby Bloom” tillsammans med en blomma i rosa och grönt.

”Fröken Daisy älskar hennes handbroderade filt från Taylor Swift. Jag hoppas att det är en sådan som hon drar runt på i flera år och som sen blir en oigenkännlig trasa som hon har i fickan som tonåring.”, skrev Katy Perry till bilden på Instagram.

Foto: TT

LÄS MER:

Beyoncés fina bud till nyblivna mamman Katy Perry 

Nyförlösta Katy Perry visar upp sin ”VMA-look”

Gravida Katy Perry om rädslan för att bli mamma

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons