Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Katie Holmes om Suris uppfostran efter Tom Cruise

17 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Katie Holmes och Suri Cruise
Katie Holmes har haft ensam vårdnad om dottern Suri sedan skilsmässan från Tom Cruise 2012. I en intervju med Glamour berättar nu skådespelaren om att försöka skydda dottern från rampljuset.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 kändisbarn som inte ser ut som sina föräldrarBrand logo
6 kändisbarn som inte ser ut som sina föräldrar

Katie Holmes och Tom Cruise blev under 00-talet ett av Hollywoods mest omtalade par. När de sedan gick ut med nyheten att de väntade barn 2006, blev intresset för kärleksparet bara större och i april samma år föddes Suri Cruise rakt in i rampljuset. Redan som nyfödd fick kändisdottern pryda omslaget på Vanity Fair, och var ofta med sina föräldrar i offentliga sammanhang. Men i en intervju med Glamour berättar nu Katie Holmes om tankarna kring sin dotters exponering och beslutet att istället skydda henne från offentligheten.

– Det har varit väldigt viktigt för mig att skydda min dotter, eftersom hon var så offentlig i en ung ålder, säger Katie Holmes.

Annons

Katie Holmes om dottern Suri Cruise

Katie Holmes har gett sin dotter möjligheten att ta sig in i Hollywood, men på egna villkor. Suri medverkar nämligen i Katies två filmer Alone together och Rare Objects där hon sjunger i förtexterna.

– Jag hoppas alltid att hon vill göra något i mina filmer, och jag frågar henne alltid, säger Katie.

– Båda de erfarenheterna kom ur något jag älskar med den här industrin, vilket är att man har olika projekt där man blir familj med de man jobbar med. Det är en trygg, vacker och kreativ miljö, så det kommer ur ren kärlek att vilja inkludera någon jag älskar.

– Det är så jag gillar att jobba. Jag gillar den känslan. Det var väldigt betydelsefullt för mig att ha med henne där, eftersom hon är mitt hjärta.

Suri Cruise idag.
Suri Cruise idag.

Suri tittar på Dawsons Creek

Nyligen avslöjade Katie även att Suri tittat på gamla avsnitt av serien Dawsons Creek, där Katie fick sitt stora genombrott på 90-talet.

– Suri har tittat på serien, och jag tycker det är märkligt eftersom hon är tonåring. Jag är liksom inte någon som säger: ”Du måste se vad mamma gjort”, berättade Katie i en intervju med Variety.

– Men under pandemin kunde vi skratta gott åt det. Det är sjukt att ha en dotter som är nästan lika gammal som jag var när allt det där började.

Källa: People, Foto: TT, Instagram

5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspår
Annons