Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Adriana Limas döttrar idag – se ovanliga bilden

13 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Adriana Lima
Stjärnmodellen Adriana Lima fick sin första dotter Valentina, 2009, och andra dottern Sienna, 2012. Idag har döttrarna vuxit upp och följde nyligen med sin mamma på premiär i Los Angeles. Se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 kändisdöttrar som är lika sina mammorBrand logo
6 kändisdöttrar som är lika sina mammor

Adriana Lima upptäcktes redan som 13-åring och fick redan året därpå ett kontrakt med Elite Model Agency och flyttade till New York. Hennes stora genombrott kom sedan som en av Victorias Secrets änglar, och sedan dess har den brasilianska modellen gjort allt från att pryda omslag till att gå visningar för de mäktigaste modehusen.

2009 blev hon mamma för första gången och idag har hon två döttrar, Valentina och Sienna, tillsammans med basketspelaren Marko Jari. Nyligen tog Adriana även med sig döttrarna, som sällan skymtats i offentligheten, på premiär i Los Angeles. Se bilderna här!

Ovanliga bilden på Adriana med döttrarna

På premiären av Cirque du Soleil's Corteo poserade nyligen Adriana Lima med sina döttrar Valentina, 13, och Sienna, 10. Tillsammans med dem var även Adrianas pojkvän Andre Lemmers. Däremot fick sonen Cyan som föddes i augusti stanna hemma.

Adriana Lima med familj.
Adriana Lima med familj.

Adriana Limas döttrar Sienna och Valentina

Adriana Lima, som sällan delar med sig av sitt privatliv och sin familj på sociala medier, har tidigare berättat att barnen är hennes största inspiration.

Annons

– De får mig att hålla igång. Jag måste alltid hålla energin uppe och jag försöker alltid vara en bra förebild eftersom jag vet att de ser mig, berättade Adriana i en intervju med Glamour 2019.

Hon har även avslöjat att en av döttrarna blivit intresserad av att följa sin mammas fotspår i modellbranschen.

– Hon såg bilder på mig från olika visningar, men jag har aldrig frågat henne eller pratat mycket om det. Men plötsligt kom fram till mig och sa det rakt till mitt ansikte: ”Jag vill bli modell”. Och jag sa att om det är det hon vill, så kommer jag stötta henne. Jag tror att om ett par år, när hon är redo, så kommer ni att se henne, berättade Ariana för L'Officiel.

Källa: E News, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons