Allt du vill veta om Kate Middletons träningsrutin

25 okt, 2022 
AvEmma Castman
Så tränar Kate Middleton
Har du också funderat över hur kungligheterna tränar? Då ska du definitivt läsa vidare. Här är allt du behöver veta om Kate Middletons träningsrutin.
Annons
Video: 10 unika bilder på Kate Middleton genom tidernaBrand logo
Video: 10 unika bilder på Kate Middleton genom tiderna

I flera intervjuer har Kate Middleton berättar om sitt intresse för att vara ute i naturen och motionera. Därtill är hon ett stort fan av att både löpträna och åka skidor – och gärna med familjen som sällskap.

Nedan listar vi flera detaljer om den brittiska kunglighetens träningsintresse – vem vet, kanske får du upp ögonen för en ny rolig motionsform? För även om all träning inte passar alla är det alltid kul att inspireras.

Så tränar Kate Middleton – 4 favoritaktiviteter

Varierad träning på gymmet

Gymmet är en plats Kate Middleton spendera mycket tid på, och träningsformerna får mer än gärna variera – från crossfit till yoga. Förutom ett eget gym i Kensington Palace är Kate även medlem i Harbour Club i Chelsea, en exklusiv anläggning där även Diana höll till.

Annons

Långa promenader

Kate och Harry pratar ofta om vikten av att spendera tid ute i naturen, och gärna tillsammans med sin familj. Något de efterlever då de ofta tar långa promenader med sina tre barn; George, Charlotte och Louis.

Varierad löpning

Löpträning är något som följt Kate Middleton genom livet. Sedan hon var liten har hon älskat den typen av motionsform, och systern Pippa delar samma intresse.

Skidåkning

Sist men inte minst – skidåkning. Kate och prins William har varit på flertalet skidsemestrar tillsammans, och det sägs att Kate Middleton är riktigt duktig på det hon gör. Visste du förresten att första gången som Kate och William visade upp sin kärlek offentligt var på en skidresa i Schweiz 2004?

Artikelinspiration: Cosmopolitan

Foto: TT

Annons