Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Kanye West uppges dejta Candice Swanepoel – allt om ryktet

18 sep, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kanye West och Candice Swanepoel
Efter uppbrottet från Julia Fox, uppges Kanye West ha satt sikte på en ny modell – nämligen stjärnmodellen Candice Swanepoel. Här är allt vi vet om nya dejtingryktet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässaBrand logo
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässa

Sedan skilsmässan från Kim Kardashian har Kanye West länkats ihop med kvinnor som Irina Shayk och Chaney Jones. I början av året blev han också tillsammans med modellen Julia Fox, men förhållandet tog slut endast två månader senare, bland annat pågrund av Kanyes offentliga separation från Kim.

– Det fanns olösta bekymmer som han behövde ta itu med. Det verkade som att han hade mycket att jobba på och jag hade helt enkelt inte tid eller energi för det, berättade Julia Fox nyligen i en intervju med ES Magazine.

Annons

Nu uppges Kanye dejta Victorias Secret-modellen Candice Swanepoel.

Kanye och Candice nya relation

Källor till Entertainment Tonight berättar att Kanye West nyligen inlett en relation med Candice Swanepoel, och att dem valt att ta det långsamt.

– Kanye och Candice dejtar och deras förhållande är ganska nytt. De gillar verkligen varandra och är glada över hur allt gått hittills, säger en källa som också berättar deras gemensamma intresse för mode och kreativitet, var det som fick dem att klicka.

– Kanye är väldigt nyfiken på Candice, berättar källan.

Candice på New York Fashion Week 2022
Candice på New York Fashion Week 2022

Kanye och Candice nya modesamarbete

Nyligen syntes Kanye och Candice tillsammans på New York Fashion Week, där de festade tillsammans. Kanye delade även ett flertal bilder på Candice på sin Instagram under modeveckan. De jobbar nämligen tillsammans med Kanyes nya kampanj för YZY SHDZ, där Candice är modell för hans nya solglasögon-kollektion. Samarbetet har dock fått vissa att fundera om dejtingryktet bara är ett PR-trick, menar Page Six.

Annons

– Det är inte äkta kärlek, dem gör bara såhär för lura till sig att fler ska köpa solglasögon, säger en källa till sajten.

Källa: Life & Style, Foto: TT

Annons