Oron kring Cara Delevingne – detta har hänt

Cara Delevingne

De senaste dagarna har det cirkulerat ett klipp på TikTok som visar stjärnmodellen Cara Delevingne i ett instabilt tillstånd, nyligen utkastad från Jay Zs privatplan. Nu oroar sig fansen, och vännerna över hennes hälsa.
18 september, 2022
Se också: 5 snackisar från veckan som gått
0:58

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som gått

(0:58)

Slå på ljud

Stjärnmodellen Cara Delevingne gjorde kometkarriär i början av 2010-talet och gick tidigt visningar för modehus som Chanel, Tory Burch och Oscar de la Renta. Sedan dess har hon blivit ett välkänt ansikte på kreddiga visningar och modeveckor världen över, och dessutom vunnit årets modell på British Fashion Awards, två gånger om. Nyligen släpptes ett klipp på sociala medier som visar en förvirrad och instabil Cara – vilket har skapat oro hos både fans och vänner.

Lila Moss hyllas efter att hon visat insulinpumpen på Fashion Week

Cara Delevingnes hälsa

I klippet som cirkulerat på sociala medier syns Cara Delevingne på en parkeringsplats i Los Angeles, utan skor, med spretigt hår och har nyligen blivit utkastad från Jay-Zs privatplan. Enligt TMZ ska planet aldrig lyft, utan stått på marken i 45 minuter innan Cara sedan blivit utslängd.

I klippet vinglar sedan en förvirrad Cara runt på parkeringen utanför flygplatsen, röker och tappar sin telefon vid flera tillfällen. Cara ska då precis kommit hem från festivalen Burning Man i Nevadas öken, vilket kan förklara hennes tilltufsade utseende, men det instabila tillståndet i klippet oroar fansen.

@pagesix

Fans are concerned by Cara Delevingne’s erratic airport behavior

♬ original sound - Pagesix | Celebrity Gossip

Vännernas reaktioner på Caras hälsa

Nyligen kom dessutom uppgifter att vännen Margot Robbie lämnat Caras hem i tårar, några dagar efter incidenten på Jay Z privatplan. En källa till TMZ säger att det finns ”goda skäl till Margots känslor” och menar att Cara Delevingne kämpat med psykisk ohälsa sedan en tid tillbaka. Källan säger också att stjärnmodellens vänner försökt få henne att läggas in på behandlingshem för sina psykiska problem och drogmissbruk.

Cara och Margot ska även åkt på en semesterresa till Spanien tidigare i år, där Cara ska haft ett oberäkneligt beteende som uppmärksammats när de rörde sig i offentligheten, skriver TMZ. Samma dag som Margot besökte Cara i sitt hem i Hollywood skulle Cara befunnit sig på New York Fashion Week, men kom aldrig till modeveckan eller New York City.

Margot Robbie lämnar Caras hus

Margot Robbie lämnar Caras hus

GGRE, CLTN

Källa: TMZ, Foto: TT, TikTok

Se också: Cara Delevingne – 6 saker du inte visste om modellen
1:15

Efter reklamen: Se också: Cara Delevingne – 6 saker du inte visste om modellen

(1:15)

Slå på ljud