Därför gjorde Julia Fox och Kanye West slut – berättar om anledningen

Julia Fox berättar varför hon gjorde slut med Kanye West.

Julia Fox och Kanye West hade i början av året en kort men mycket intensiv romans. Nu berättar Julia om de bakomliggande orsakerna till att det tog slut, bland annat skilsmässan med Kim Kardashian. "Det fanns olösta bekymmer som han behövde ta itu med."
16 september, 2022
Se också: Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022
0:59

Efter reklamen: Se också: Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022

(0:59)

Slå på ljud

I början av 2022 stod det klart att Julia Fox och Kanye "Ye" West dejtade, men bara två månader senare visade det sig att paret gått skilda vägar. Nu berättar Julia Fox i en intervju med ES Magazine varför hon valde att lämna relationen med rapparen.

– Det fanns olösta bekymmer som han behövde ta itu med. Det verkar bara som om han hade mycket att jobba på och jag hade helt enkelt inte tid eller energi för det, säger Julia Fox i intervjun. Hon förklarar att hon inte kände att hon hade den känslomässiga kapaciteten att hantera det.

Tidigare skilsmässan med Kim Kardashian

Fox antydde att ett av Wests olösta problem var hans mycket offentliga separation med tv-profilen Kim Kardashian, som efter sju års giftermål skiljdes i början av 2021. Kim Kardashian som senare skapade stora rubriker när det började ryktas att hon dejtade komikern och skådespelaren Pete Davidson.

Glad och stolt att hon lämnade relationen

Den 32-åriga skådespelerskan berättar även att hon förmodligen hade stannat i relationen med West om inte det vore för hennes son, Valentino. Men hon tillägger att hon är glad och stolt att hon vågade ta steget och valde att göra slut.

Kanye West och Julia Fox klädda i matchande helsvarta outfits i Paris

Paret gjorde ett starkt intryck när de kom i helsvart och matchande klädsel under Paris Fashion Week.

En kort men stilikonisk relation

Julia Fox, som framförallt gjorde sig välkänd 2019 med sin roll i filmen Uncut Gems med Adam Sandler, inledde en relation med Kanye West i december 2021. Men skådespelerskan bekräftade på sina sociala medier i slutet av februari 2022 att de inte längre var tillsammans. Trots duons korta relation gav de oss många minnesvärda looks, inte minst Fox numera välkända eyeliner.

Julia Fox med sin berömda svarta eyeliner.

Det snackades mycket om Julia Fox svarta eyeliner under tiden som hon dejtade Kanye West.

Paret i matchande jeans-outfits.

Som sagt, paret bjöd på riktigt ikoniska looks under den korta tid de dejtade.

Kim Kardashian om Kanyes hånfulla Instagram-bild efter uppbrottet från Pete

Källa: People.com Foto: TT

Se också: Julia Fox - 5 saker du vill veta
0:58

Efter reklamen: Se också: Julia Fox - 5 saker du vill veta

(0:58)

Slå på ljud