Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kändisfrierier – 6 historier att inspireras av

27 jan, 2021 
AvNina Nyström
Katy Perry och Orlando Bloom
Ett frieri är stort och nervigt, och förväntningarna på att det ska bli lyckat och romantiskt är höga. Här är sex kändisar som friat på ett drömmigt sätt (men också en del klart relaterbara detaljer).
Annons
Hollywoods oväntade kändispar som varit tillsammansBrand logo
Hollywoods oväntade kändispar som varit tillsammans

Ja, kändisar har ofta både mer pengar och andra förutsättningar för ett storslaget frieri än vad vi ”vanlisar” har. Och visst finns det detaljer i historierna nedan som enbart är förunnade de rika och berömda. Men det finns också flera romantiska idéer som vem som helst kan inspireras av. Och som sagt, även kändisar kan råka ut för att det inte riktigt går enligt plan.

Katy Perry & Orlando Bloom – extravagant och som oss andra på samma gång

KATY PERRY & ORLANDO BLOOM

Orlando friade till Katy Perry i en helikopter över L.A på alla hjärtans dag. Men inte ens en så bra plan är en garanti för att allt ska gå som smort.

Dejten började på en restaurang, och redan där anade Katy Perry att något var på gång: ”Han var helt slätrakad och hade finskor. Vem är ens det här”, undrade Katy Perry. Efter middagen bar det sedan iväg upp i luften. Orlando hade skrivit ett kärleksbrev till Katy, och medan hon läste brevet försökte han smussla fram ringen. Det gick sådär: Orlando fumlade så pass att han rev sönder jackan och välte ut champagneflaskan. Men slutet gott allting gott. Och vilken drömmigt scenario!

Hillary Duff & Matthew Koma – som en saga

HILLARY DUFF & MATTHEW KOMA

När Matthew Koma skulle fria till Hillary Duff föreslog han en promenad i en närliggande park. Men tyvärr Hillary inte så sugen på idén – hon ville hellre stanna hemma och kolla på Game of Thrones och äta hämtmat i sängen. Hur som, till slut gick hon med på att gå ut och väl framme i parken gav han henne en bok, där hela deras kärlekssaga och alla gulliga detaljer fanns nedtecknat. På sista sidan fanns ett litet fack med en fantastisk ring. ”Han gick ned på knä och sade 'Jag har glöm vad jag skulle säga, men du är min bästa vän.’ Det var så gulligt.” berättar Hillary Duff.

Kim Kardashian & Kanye West – extra allt

KIM KARDASHIAN & KANYE WEST

Här snackar vi stora trumman. På hennes 33-årsdag kidnappade Kanye Kim, som med ögonbindel fördes till en känd basebollsarena, där familj och vänner väntade. Att det var något extra var det ingen tvekan om, planen var fylld av en pyroteknikshow och en orkester, och efter en stund poppade texten ”Vill du gifta dig med mig?” upp på resultattavlan och Kanye gick ned på knä. Kolla in klippet från frieriet här:

Pink & Carey Hart – Riskfyllt

PINK & CAREY HART

Pink tog saken i egna händer och friade till motocrossföraren Carey Hart under ett lopp genom att hålla upp en skylt där det stod ”Vill du gifta dig med mig?” (Lite risky business kan man ju tycka, chansen att han blev så paff att han åkte av banan fanns ju). När han inte direkt avbröt loppet ändrade hon texten till ”Jag menar allvar!”. Då fattade han, och körde av banan för att kyssa sin blivande fru.

John Stamos & Caitlin McHugh – mer Disney än Disney självt

JOHN STAMOS & CAITLIN MCHUGH

Minns du hunken uncle Jesse i Huset fullt? Nu har du en sak till att minnas honom för. Han friade nämligen till sin Disneyälskande fru på ett nästan mer Disneyaktigt vis än de gör i Disneyfilmerna ens. En vän hjälpte honom att klippa ut de mest romantiska sekvenserna ur Disney- och Pixarfilmerna, ett filmpotpourri som avslutades med scenen från Den lilla sjöjungfrun där krabban Sebastian peppande säger: ”bara fråga henne”. Naw.

Will Smith & Jada Pinkett Smith – en påminnelse om det viktigaste i livet

Will och Jada

Men, ett frieri måste inte vara storlaget för att vara romantiskt. Will Smith friande till Jada Pinkett Smith hemma i sängen genom enkelt ”Hey, we might be real good married. Wassup? You wanna marry me?”

Annons

Helt oplanerat, och utan ring. ”Det är konstigt när man lever den sortens liv vi gör. Enkelheten blir den finaste utsmyckningen.” har Will Smith sagt om frieriet.

Foto: TT

Källa: Elle

LÄS MER:

Annons