Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

8 kändisar som gled in i varandras DM – och blev ihop

26 maj, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Det är sällan ett DM till en snygg kändis leder någonstans. Men för dessa stjärnpar var det precis tvärtom – det var nämligen så de blev kära!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändisbarn som blivit tillsammansBrand logo
10 kändisbarn som blivit tillsammans

Att träffa sin partner online är verkligen inget ovanligt 2020. Du känner säkert någon som hittat kärleken via sociala medier, till exempel på Tinder. Att dejta som kändis är dock lite mer komplicerat – och man skulle kunna tro att stjärnorna därför håller sig långt borta från inviter i DM-inkorgen.

DM är en förkortning av Direct Message, vilket innebär att du kan skicka privata meddelanden till ett konto på sociala medier.

Men det finns faktiskt en hel del kändisar som funnit sin respektive på nätet, där allt började med en flört på Instagram eller Twitter. Vi har koll på stjärnparen som blev kära genom DM!

Dua Lipa och Anwar Hadid

En bild på sångerskan Dua Lipa och modellen Anwar Hadid på Grammy Awards 2020.
Dua Lipa och Anwar Hadid på Grammy Awards, 2020.

Sångerska Dua Lipa var nybliven singel när hon började hänga med modellen Anwar Hadid förra sommaren. Anwar, brorsa till Gigi och Bella Hadid, hade gjort slut med sitt ex året innan, och då också fångats på heta hångelbilder med Kendall Jenner. Det verkar dock ha runnit ut i sanden, för i juli 2019 stod det klart att han och Dua var ett par.

Annons

Men hur träffades de egentligen?  I en intervju med tv-profilen Andy Cohen har Dua Lipa avslöjat att det faktiskt var hon som tog första steget med en klassisk DM-slide.

Sara Hyland och Wells Adams

En bild på Sarah Hyland och Wells Adams på Amazons Golden Globes-efterfest, 2018.
Sarah Hyland och Wells Adams på Amazons Golden Globes-efterfest, 2018.

När Wells Adams klev in som bartender i amerikanska Bachelor in Paradise fastnade Sarah Hyland direkt. Modern Family-stjärnan, som tidigare snackat ganska mycket om sin crush på tv-profilen, började följa Adams på Twitter, som snart följde henne tillbaka:

– Han gled in i min DM. Jag var singel och tyckte att det var så häftigt. Han var framåt på ett självsäkert sätt som var väldigt sexigt, har Sara Hyland sagt i programmet Jimmy Kimmel Live.

Annons

Sommaren 2019 friade Wells till Sarah på Fiji – och hon sa ja!

Zara Larsson och Brian Whittaker

https://www.instagram.com/p/BWV0-LEgXQ0/?utm_source=ig_embed

”Han gillar äggröra”, skrev Zara Larsson på Instagram när förhållandet mellan henne och Brian Whittaker blev officiellt. Men vad menade hon med det?

Så här var det – popstjärnan hade länge spanat in Whittaker på sociala medier innan de blev tillsammans 2017. Redan 2015 visade hon sitt intresse för den brittiska modellen med en tweet som numera gått till historien:

”Vem är du, var bor du, hur gammal är du, varför är du så fin, och hur vill du ha dina ägg på morgonen?” frågade sig Zara i inlägget, och bifogade bilder på Brian.

Att han faktiskt skulle svara på tweeten hade sångerskan aldrig kunnat tro:

– Någon skickade hans Instagram, där han såg tweeten och svarade att det var han. Det händer i DM. Vi började snacka, träffades, och nu är han min pojkvän två år senare, har hon tidigare sagt i en intervju med Kyle and Jackie O show.

Annons

I dag är Zara Larsson singel. I september 2019 gick paret nämligen skilda vägar.

Sophie Turner och Joe Jonas

En bild på Sophie Turner och Joe Jonas på Grammy Awards, 2020.
Sophie Turner och Joe Jonas på Grammy Awards, 2020.

Innan Game of Thrones-skådisen Sophie Turner och artisten Joe Jonas blev ihop hade deras kompisar faktiskt försökt att introducera dem för varandra ett bra tag. Paret har många gemensamma vänner, som länge hoppades att de skulle börja dejta. Och så blev det:

– Vi följde varandra på Instagram och en vacker dag, från ingenstans, skickade han ett DM till mig, sa Turner till E! News förra året.

Resten är så att säga historia. 2019 gifte sig paret i största hemlighet och de sägs nu vänta sitt första barn tillsammans!

Foto: TT//Instagram

LÄS MER: 

9 kändisar som gift sig med sina fans

16 kändisar i sina fantastiska brudklänningar

Här går kändisarna på sin första skolbal – se bilderna

Annons