Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

8 kändisar som gift sig i år – inspireras av deras vackra looks

25 jul, 2023 
AvEmma Castman
8 kändisar som gift sig i år – inspireras av deras vackra looks
Sofia Richie, Barbara Palvin och Simone Biles är tre exempel på Hollywoodstjärnor som sagt ja till sina älskade i år. Spana in bilder från bröllopen här och låt dig inspireras!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är Sofia RichieBrand logo
Det här är Sofia Richie

2023 har gått i kärlekens tecken. I alla fall för en hel del kändispar i Hollywood! Vi tänker till exempel på Sofia Richie och Elliot Grainge eller Barbara Palvin och Dylan Sprouse som tagit steget och ingått äktenskap under året.

Se bilder från stjärnornas magiska kärleksfester här och låt dig inspireras av allt från klänningar och hår till platser och smycken!

Kändisbröllop i Hollywood 2023

Sofia Richie och Elliot Grainge

Kändisdottern och modellen Sofia Richie gifte sig i april i år med Elliot Grainge – och bröllopet var minst sagt påkostat. Det ägde rum på en lyxresort i södra Frankrike och under ceremonin leddes Sofia Richie till altaret av sin pappa Lionel Richie.

Annons

Sofia Richie bar dagen till ära en skräddarsydd klänning från Chanel, och brudtärna var ingen mindre än systern Nicole Richie. Bland gästerna fanns även välkända namn som Cameron Diaz och Paris Hilton.

Barbara Palvin och Dylan Sprouse

I mitten av juli kom nyheten att modellen Barbara Palvin och skådespelaren Dylan Sprouse gift sig. Bröllopet ägde rum på Barbaras föräldrars egendom Harlekin Birtok i Ungern, och sammanlagt fanns 115 gäster på plats.

Annons

– Det var tänkt att det skulle vara en intim ceremoni, men det slutade med att vi hade 115 gäster eftersom det finns många människor vi bryr oss om och vi ville att alla skulle vara där, sa Barbara i en intervju med Vogue.

Dagen till ära bar Barbara en vacker vit klänning signerad Vivienne Westwood, samt vita handskar, vit slöja och smycken från Tiffany & Co.

Simone Biles och Jonathan Owens

Gymnasten Simone Biles och NFL-stjärnan Jonathan Owens träffades via dejtingappen Raya i mars 2020. Knappt två år senare, i februari 2022 förlovade de sig och i april 2023 sa de ja till varandra i stadshuset i Houston.

Annons

I maj bjöd paret även in till en ceremoni i Cabo San Lucas, Mexiko, för att fira kärleken ytterligare.

Naomi Watts och Billy Crudup

Det var på Instagram som skådespelarna Naomi Watts och Billy Crudup avslöjade att de gift sig. Den 10 juni i år publicerade Naomi Watts nämligen en bild från deras stora dag, och där syns hon bland annat i en magisk klänning signerad Oscar de la Renta.

Foto: TT

Annons