Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kändisarnas sjukaste alla hjärtans dag-presenter

13 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Megan Fox, MGK, JLo, Ben Affleck och Victoria Beckham
Kändisar har ibland en tendens att göra saker utöver det vanliga – och det är inget undantag när det kommer till presenter till sina älsklingar. Här är exempel på extravaganta gåvor kändisar gett sina partners på alla hjärtans dag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 Tips att ge bort till den du tycker om på alla hjärtans dag ELLEBrand logo
7 Tips att ge bort till den du tycker om på alla hjärtans dag ELLE

En bukett blommor eller en ask choklad brukar vara standard när man vill uppvakta sin älskling på alla hjärtans dag – men inte när det kommer till kändisar som Cardi B, David Beckham eller Angelina Jolie!

Här är alla hjärtans dag-presenterna kändisarna lagt (en hel del) extra krut på.

Blodhalsband

2021 fick Machine Gun Kelly en minst sagt annorlunda alla hjärtans dag-present från sin flickvän. Megan Fox hade nämligen gett honom ett halsband med en berlock som innehöll hennes eget blod.

Annons

”Bär ditt blod runt min hals” skrev Machine Gun Kelly på Instagram när visade upp presenten han fått från Megan.

Mystery dejt med ett privatplan

2015 blev Chrissy Teigen överraskad med en mystery date. John Legend hade tagit i lite extra inför denna alla hjärtans dag – eftersom de satt i ett privatplan. Vad som sedan blev destinationen vet vi dock inte.

Bulgari-halsband för miljoner

2006 ryktades det om att Victoria Beckham fått ett Bulgari-halsband av David Beckham – för 8 miljoner (!) dollar. Victoria bar halsbandet på Met-galan senare samma år.

Victoria Beckham på Met-galan 2006
Victoria Beckham på Met-galan 2006

supergammalt olivträd

2010 gav Angelina Jolie ett 200-årigt olivträd till sin dåvarande make Brad Pitt. Trädet, som är en symbol för fred, ska ha kostat cirka 200 000 kronor och blev planterat på parets fastighet i södra Frankrike.

Annons
Angelina Jolie och Brad Pitt 2010
Angelina Jolie och Brad Pitt 2010

En romantisk musikvideo

Strax efter Bennifer återförenats efter 17 år isär, gjorde Ben Affleck en fin och personlig alla hjärtans dag-present till Jennifer Lopez. Han hade nämligen klippt ihop en film med gamla klipp från deras kärlekshistoria till hennes nya låt On my way.

– Jag kommer dela med mig av något väldigt speciellt och personligt till er, som jag vanligtvis bara skulle dela med mig av till mina närmaste, skrev Jennifer Lopez tills sina fans på sin sajt.

Annons

– Det är en tidig alla hjärtans dag-present från Ben. Att se den fick mig att tänka på resan av äkta kärlek, dess toppar och dalar och att när det verkligen är på riktigt, så kan det vara för evigt.

Privatkonsert i vardagsrummet

2019 överraskade Kanye West dåvarande frun Kim Kardashian med rosor och jazzsaxofonisten Kenny G som spelade i parets vardagsrum.

Alla rosor i Los Angeles

2014 köpte Justin Bieber varenda blomma han kunde få tag på i Los Angeles. En samling av rosor, tulpaner och tusenskönor levererades sedan hem till hans dåvarande flickvän Selena Gomez. Prislappen för kalaset? 100 000 kronor!

Selena Gomez och Justin Bieber
Selena Gomez och Justin Bieber

en Tatuering

2022 överraskade Cardi B sin make Offset med att ge honom (och sig själv) en tatuering i alla hjärtans dag-present. De fick en privatlektion av tatueraren Nico Hurtado och tatuerade sedan in sitt bröllopsdatum 9/20/17 på varandras händer.

Cardi B och Offset på Grammys 2023
Cardi B och Offset på Grammys 2023

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons