Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Ben Afflecks superromantiska alla hjärtans dag-present till Jennifer Lopez

14 feb, 2022 
AvLinda Strömbäck
Ben Affleck och Jennifer Lopez på premiären av Marry me
Det har inte undgått någon att Hollywoods älsklingspar Bennifer har återförenats efter 17 år isär. Nu visar Jennifer Lopez upp den personliga presenten Ben Affleck skapat om deras kärlekshistoria lagom till alla hjärtans dag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för årBrand logo
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

Ben Affleck och Jennifer Lopez som träffades 2002 och dessutom förlovade sig under sina två år tillsammans, blev ett hett omskrivet par under det tidiga 00-talet. Likaså när de gjorde slut 2004. Men efter flera år isär och gifta på varsitt hål skymtades älsklingsparet Bennifer tillsammans igen 2021 – också då båda skilda. Efter månader av spekulationer bekräftade stjärnorna till slut i juli 2021 att deras kärlek funnit ny låga.

Jennifer Lopez om alla hjärtans dag

Nyligen syntes även det förälskade paret på premiären av Jennifer Lopez nya film Marry Me som kom ut lagom till alla hjärtans dag. Och under presskonferensen till filmen avslöjade J.Lo hur hon helst skulle spendera alla hjärtans dag.

Annons

– Den ultimata alla hjärtans dag för mig är bara jag och min partner, ensamma på en plats där vi inte behöver oroa oss för att folk iakttar oss. Det skulle inte vara ett gäng paparazzi. Någonstans där vi kan ha några privata ögonblick och verkligen prata om livet och kärlek och verkligen och uppskatta sällskapet. Och vara kära och tillsammans, berättade J.Lo.

Jennifer Lopez visar upp alla hjärtans dag-presenten

Bara några dagar innan alla hjärtans dag överraskade Ben henne med en present hon inte kunde hålla hemlig för omvärlden.

– Content is queen, och i den andan kommer jag dela med mig av något väldigt speciellt och personligt till er som jag vanligtvis bara skulle dela med mig av till mina närmaste, skrev Jennifer Lopez tills sina fans när hon delade med sig av Bens present.

– Det är en tidig alla hjärtans dag-present från Ben. Att se den fick mig att tänka på resan av äkta kärlek, dess toppar och dalar och att när det verkligen är på riktigt, så kan det vara för evigt, skriver Lopez.

Annons

Ben Afflecks kärleksvideo till Jennifer Lopez

Den personliga presenten som Ben Affleck givit Jennifer var en film-remix av musikvideon till J.Los soundtrack On my way som är en av originaltitlarna i nya filmen Marry Me. En låt som Jennifer Lopez dessutom beskriver som en av hennes favoriter i nya filmen.

Bild på paret från videon
Bild på paret från Ben Afflecks kärleksvideo

– On my way är en sådan livslåt för mig. Det är en låt som alla kan relatera till. För vi känner alla att misstagen vi gör är så tragiska i våra liv. Men det är hoppfullt för den säger att varje misstag jag gjort ledde mig längs en gul tegelväg till precis där jag skulle vara. Och jag tror på det i livet, sa Jennifer Lopez under presskonferensen till filmen.

Annons
Bild på paret från Ben Afflecks kärleksvideo
Bild på paret från Ben Afflecks kärleksvideo

Till musiken hade Ben klippt in bilder och filmmaterial från deras kärlekssaga som började redan för 20 år sedan. Filmen visade allt från scener ur parets minnesallé med start i 00-talet till sekvenser från filmer de båda medverkat i. Avslutningsvis visades en bild på kärleksparet idag med texten "My Valentine".

– Detta får mitt hjärta att bokstavligen smälta, skriver Lopez om Bens fina överraskning.

Bild från Ben Afflecks kärleksvideo
Sista bilden i Ben Afflecks kärleksvideo till Jennifer Lopez

Se hela filmen här!

Källa: ELLE US, Foto:TT

Annons