Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

7 kändisar som upptäcktes på oväntade sätt

20 feb, 2023 
AvEmma Castman
7 kändisar som upptäcktes på oväntade sätt
Visste du att Gisele Bündchen blev upptäckt på McDonalds? Eller att ett feltryck på Youtube resulterade i att Justin Biebers karriär tog fart? Här listar vi fler exempel på oväntade historier om hur stjärnorna slog igenom!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvaktBrand logo
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvakt

Hur slår folk egentligen igenom i Hollywood? Frågar du Justin Bieber, Mandy Moore eller Gisele Bündchen handlar mycket om slumpen. De upptäcktes nämligen på ganska udda sätt. Här förklarar vi hur – och ger ytterligare exempel på hur några av våra största stjärnor nådde berömmelse!

Så upptäcktes Hollywoodstjärnorna

Pamela Anderson

Pamela Anderson

Pamela Andersons karriär tog fart när hon stod på läktaren på en amerikansk fotbollsmatch. Då fångades hon nämligen på bild på arenans storbildsskärm – vilket resulterade i att publiken jublade och Pamela blev lokalkändis.

Annons

Dagen till ära bar Pamela en Labatt Blue-tröja, och efter matchen hörde de av sig och bad henne bli ansiktet utåt för varumärket.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen

Som 14-åring besökte Gisele Bündchen São Paulo och under den resan upptäcktes hon av en modellagent på McDonalds. Hon erbjöds modellkontrakt direkt – och resten är historia.

Justin Bieber

Justin Bieber

Musikchefen Scooter Braun letade efter en annan artist på YouTube när han av misstag klickade på en av Justin Biebers videor i stället.

Annons

”Jag ringde runt till varenda skola i den delen av Ontario. Till slut fick jag tag på hans mamma, som egentligen bara ringde tillbaka för att bli av med mig, men jag övertalade henne att sätta sig på första bästa plan tillsammans med Justin.”

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy

The Queen's Gambit-stjärnan Anya Taylor-Joy upptäcktes först som modell, och det var när hon var ute och promenerade med sin hund. Agenturen som upptäckte henne var Storm Model Management, som också upptäckte Kate Moss.

Mandy Moore

Mandy Moore

När Mandy Moore var 13 år hörde en FedEx-förare, av en slump, henne sjunga. Chauffören skickade in en demo till sina vänner på Epic Records, vilket ledde till ett mötet i en inspelningsstudio i Orlando där Mandy senare fick sitt första skivkontrakt.

Annons

Nick Jonas

Nick Jonas

På tal om musik... När Nick Jonas var 6 år gammal besökte han frisören tillsammans med sin mamma – och blev upptäckt. Det var när någon i salongen hörde honom sjunga och gav visitkortet till sina manager som karriären så sakta tog fart.

Nick började som barnstjärna på Broadway innan han skrev på sitt första skivkontrakt vid 11 års ålder.

Katherine Heigl

Katherine Heigl

När Katherine Heigl var 9 år uppfann hennes moster en hårvårdsprodukt och bestämde sig för att använda Katie som modell. I samma veva skickade hon in bilderna till New Yorks modellbyråer, vilket resulterade i kontrakt och flertalet jobb som barnmodell och kommersiell skådespelare.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons