Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

8 kändisar som har väldigt svårt för varandra

16 feb, 2023 
AvEmma Castman
8 kändisar som har väldigt svårt för varandra
Alla kändisar i Hollywood är inte vänner. Spana in lista nedan och ta del av stjärnfejderna vi glömt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

Visste du att Taylor Swift och Katy Perry hade ett pågående bråk i flera år – eller att Paris Hilton har beskrivit 00-talsfejden med Lindsay Lohan som ett riktigt ”högstadiedrama”. Här är fler exempel på (ganska oväntade) kändisbråk!

Kändisbråk i Hollywood

Paris Hilton och Lindsay Lohan

Paris Hilton och Lindsay Lohan

Under tidigt 00-tal umgicks Paris Hilton och Lindsay Lohan en hel del, men vänskapsrelationen höll inte speciellt länge.

Annons

– För i tiden var jag och Lindsay väldigt nära vänner, men sedan gjorde hon saker som sårade mig vilket fick mig att sluta lita på henne. Och ja, hon orsakade en massa drama. Så vi slutade vara vänner, sa Paris i sin podcast This Is Paris förra året och fortsatte:

– Men när jag tänker på det nu så var vi ju bara unga och omogna. Verkligen högstadiedrama. Speciellt i LA-kretsen, där vi levde i offentligheten och med media som konstant svärmade kring våra huvuden och försökte skruva upp verkligheten.

På senare år verkar det som att Paris och Lindsay begravt stridsyxan.

– Jag känner att vi är vuxna nu. Jag har precis gift mig. Hon har precis förlovat sig. Vi går inte i högstadiet. Jag tycker bara att allt var omoget och nu är allt bra igen, förklarade Paris i Watch What Happens Live.

Mariah Carey och Jennifer Lopez

Mariah Carey och Jennifer Lopez

Bråket mellan Mariah Carey och Jennifer Lopez har pågått sedan tidigt 00-tal, men hur började egentligen allt? Det var under en intervju som Mariah fick frågor om vad hon tyckte om andra, kvinnliga artister som hon svarade att Beyoncé var ”trevlig”, men att ”hon inte känner” Jennifer Lopez. Kort därefter sa hon även att hon och JLo inte har "något alls gemensamt".

Annons

– Att sjunga är först och främst en gudasänd talang som jag är tacksam över. Hennes grej är något helt annat, sa hon till Larry King.

Jennifer Lopez har dock, vid ett flertal tillfällen, sagt att hon gärna skulle bli vän med Mariah Carey eftersom hon är ett stort fan. Något som inte verkar ömsesidigt.

Taylor Swift och Katy Perry

Taylor Swift och Katy Perry

Bråket mellan Taylor Swift och Katy Perry ska till en början ha handlat om att Katy, enligt Taylor, försökt förstöra hennes turné genom att anställa delar av artistens crew. Därefter har det spekulerats i att Swifts hit Bad blood handlade om bråket. Katy ska i sin tur kontrat med singeln Swish swish, något hon själv bekräftade i Late Late Show med James Corden.

Annons

– Det är sant. Det är en grej som pågår. Ärligt talat var det hon som började och det är dags för henne att sluta.

Numera är artisterna dock vänner. Duon har till och med synts tillsammans i Swifts musikvideo till You Need to Calm Down.

Justin Bieber och Orlando Bloom

Justin Bieber och Orlando Bloom

Bråket mellan Justin Bieber och Orlando Bloom ska ha börjat med att Justin flirtade med Orlandos ex Miranda Kerr. Kort därefter syntes Orlando med Biebers ex Selena Gomez – och två år senare kulminerade fighten när de båda stjärnorna hamnade i luven på varandra på en restaurang på Ibiza...

Artikelinspiration: Romper

Foto: TT

5 svenska kändisar som får barn 2023Brand logo
5 svenska kändisar som får barn 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons